ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Вигівський В.В.

Підготував:

Відділ архітектури, містобудування

Статус:

Чинний

Дата:

15.05.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 36-22
Про надання дозволу на розробку детальних планів території

РІШЕННЯ
двадцять друга   сесія VІІ скликання
 
від   24.05.2018р.  № _________
 
Про надання дозволу на розробку 
детальних планів території
 
         Розглянувши заяви громадян  та листи юридичних осіб щодо надання дозволу на розробку детальних планів території, відповідно до ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та  затверджений Наказом  Міністерства регіонального розвитку будівництва  та  житлово-комунального  господарства України №290 від 16.11.2011 «Порядку розроблення  містобудівної документації», ст.ст. 12, 20 Земельного кодексу України, керуючись ст. 25, п. 42 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати дозвіл на розробку детальних планів території:
            1.1. земельної ділянки з кадастровим номером 1810700000:01:004:0218  по вулиці В. Сосновського,33-Б з метою проведення зміни цільового призначення земельної ділянки з «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд»  на  «для  будівництва та обслуговування будівель торгівлі».
           1.1.1.Визначити  розробника детального  плану  території у вказаних межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації в якому  виконавчий комітет Коростенської міської ради – «Замовник», підрядна  організація – «Розробник», Білошицький Юрій Володимирович– «Платник».   
           1.1.2. Фінансування  робіт  із розроблення детального  плану  території  у  вказаних   межах проводиться  за рахунок власних коштів  громадянина  Білошицького Юрія Володимировича (за згодою). 
  1. в районі провулку Залізничного міста Коростеня;
            1.2.1. визначити  розробника детального  плану  території у вказаних межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації в якому  виконавчий комітет Коростенської міської ради – «Замовник», підрядна  організація – «Розробник», Бовсуновський Василь Іванович – «Платник».   
 1.2.2. фінансування  робіт  із розроблення детального  плану  території  у  вказаних   межах  проводиться  за рахунок власних коштів  громадянина  Бовсуновського  Василя Івановича (за згодою).     
           1.3. земельної ділянки з кадастровим номером 1810700000:01:012:0114  по вулиці Сергія Кемського,16-А з метою проведення зміни цільового призначення земельної ділянки з «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд»  на  «для  будівництва та обслуговування будівель торгівлі».
           1.3.1.Визначити  розробника детального  плану  території у вказаних межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації в якому  виконавчий комітет Коростенської міської ради – «Замовник», підрядна  організація – «Розробник», Тарасевич Галина Олексіївна – «Платник».   
           1.3.2. Фінансування  робіт  із розроблення детального  плану  території  у  вказаних   межах  проводиться  за рахунок власних коштів  громадянки Тарасевич Галини Олексіївни (за згодою).       
           1.4. земельної ділянки з кадастровим номером 1810700000:02:001:0917  з метою визначення  містобудівних умов та обмежень для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів по вулиці Грушевського,35-Д.
           1.4.1.Визначити  розробника детального  плану  території у вказаних межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації в якому  виконавчий комітет Коростенської міської ради – «Замовник», підрядна  організація – «Розробник», Ковальчук Лариса Василівна – «Платник».   
           1.4.2. Фінансування  робіт  із розроблення детального  плану  території  у  вказаних   межах  проводиться  за рахунок власних коштів  громадянки Ковальчук Лариси Василівни (за згодою).       
           1.5. земельної ділянки  по провулку Залізничному,7 з метою визначення  містобудівних умов та обмежень для розміщення, будівництва експлуатації  та обслуговування будівель і споруд об’єктів  енергогенеруючих підприємств, установ і організацій міста Коростеня.
           1.5.1.Визначити  розробника детального  плану  території у вказаних межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації в якому  виконавчий комітет Коростенської міської ради – «Замовник», підрядна  організація – «Розробник», Товариство  з обмеженою відповідальністю «Регіональні  енергетичні  системи» – «Платник».   
           1.5.2. Фінансування  робіт  із розроблення детального  плану  території  у  вказаних   межах  проводиться  за рахунок власних коштів  Товариства з обмеженою відповідальністю «Регіональні  енергетичні  системи»  (за згодою).       
  2. Дане рішення набирає чинності з моменту оприлюднення.


 3. Контроль за виконанням  рішення  покласти на секретаря міської ради (Вигівського В. В.).
 
 
Міський голова                                                     В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                               Т.Камінська
 
 
 

 

ДОДАТКИ

1 ДПТ із_викопіюваннями.pdf Переглянути