ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Охрімчук А.В.

Статус:

Чинний

Дата:

15.05.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 24-22
Про затвердження Положення про Систему електронних реєстрів місцевого Самоврядування міста Коростеня.

РІШЕННЯ
Двадцять друга  сесія VІІ скликання
 
від  24.05.2018 р. №______
 
Про затвердження Положення про Систему електронних реєстрів місцевого Самоврядування міста Коростеня.

 
З метою підвищення ефективності роботи органів місцевого самоврядування міжвідомчої взаємодії органів влади з громадянами та суб'єктами господарювання на основі активного використання інформаційно- комунікаційних технологій, поінформованості мешканців міста про використання ресурсів громади, для забезпечення реалізації заходів загальноміської Програми розвитку міської автоматизованої інформаційної системи у місті Коростені на 2018-2020 роки, що затверджена рішенням Коростенської міської ради VІІ скликання №831 від 19.10.2017 р. ,  відповідно до ст.25, п.22, п.31 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Положення про систему електронних реєстрів місцевого самоврядування міста Коростеня, що додається.
 
2.Затвердити структуру системи електронних реєстрів місцевого самоврядування міста Коростеня, що розміщені на серверах міської ради в доменній зоні rada-kor.gov.ua в складі:
 
a.Реєстр вулиць міста Коростеня.
b.Єдина база нормативних документів міста Коростеня.
c.Реєстр комунального нерухомого майна, відмінного від земельних ділянок.
d.Реєстр земельних ділянок міста Коростеня.
e.Реєстр комунального транспорту та дорожньої техніки.
 
3.Визначити систему електронних реєстрів місцевого самоврядування міста Коростеня джерелом офіційної інформації органів місцевого самоврядування міста Коростеня.
 
4.Визначити громаду міста Коростеня в особі Коростенської міської ради власником (володільцем) баз даних загальноміських електронних реєстрів місцевого самоврядування міста Коростеня.
 
5.Визначити відповідальним за організацію процесів з обробки даних адміністратором системи електронних реєстрів міста Коростеня, з функціями технічної підтримки, ТОВ «Міський інформаційний центр», одним із засновників якого є Коростенська міська рада з часткою в статутному капіталі 75%.
 
6.Визначити розпорядниками баз даних електронних реєстрів, відповідальними за наповнення та актуалізацію даних у загальноміських електронних реєстрах керівників бюджетних установ та комунальних підприємств міста Коростеня  в частині інформації, що формується та зберігається в електронному вигляді або у картотеках на цих підприємствах (установах).
 
7.Виконавчому комітету міської ради в термін до 08.06.2018р. визначити перелік розпорядників баз даних та забезпечити призначення осіб (менеджерів контенту), відповідальних за інформаційне наповнення загальноміських електронних реєстрів, в тому числі з числа штатних працівників комунальних підприємств (установ) в частині обліку комунального майна, що є на обліку відповідного підприємства (установи) балансоутримувача.
 
8.Виконавчому комітету міської ради в термін до 08.06.2018р. визначити перелік даних з електронних реєстрів, що не підлягають оприлюдненню.
 
9.Адміністратору системи електронних реєстрів та розпорядникам баз даних електронних реєстрів в термін до 15.06.2018р. призначити відповідальних  та забезпечити передбачений законом захист персональних даних, що є у розпорядженні підприємства (установи).
 
10.Виконавчому комітету міської ради в термін до 01.09.2018р. забезпечити 100% наповнення електронних реєстрів актуальними даними.
 
 
Міський голова                                                                  В.Москаленко   
 
Секретар міської ради                                                                         В.Вигівський
Керуючий справами виконавчого
комітету Коростенської міської ради                                                А. Охрімчук
Начальник юридичного відділу                                                         Т.Камінська
Депутат міської ради                                                                            В.Боровков                                                                      

 

ДОДАТКИ

1 ПОЛОЖЕННЯ про реєстри.pdf Переглянути