ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Ясинецький О.А.- заступник міського голови

Підготував:

Відділ комунальної власності управління земельних відносин та комунальної власності

Галузь:

Комунальне майно

Статус:

Новий проект

Дата:

06.03.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 32-30
Про надання дозволу комунальній установі Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Коростень на укладення з Центром соціально-психологічної реабілітації населення у м. Коростені Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції договору оперативного управління, утримання та обслуговування обладнання, придбаного в рамках Бюджету участі

          РІШЕННЯ
тридцята  сесія VІІ скликання
 
 
від  04.04.2019 р. №______
 
Про надання дозволу комунальній установі Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Коростень    на укладення з Центром соціально-психологічної реабілітації населення у м. Коростені Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції договору оперативного управління, утримання та обслуговування обладнання, придбаного в рамках Бюджету участі
 
 
 
          Розглянувши матеріали, подані комунальною установою Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Коростень  за вх. № 1455/02-13 від 11.12.18р., громадською організацією учасників АТО «Гуртом легше» за вх.№ 256/02-13  від 01.03.19р. щодо передачі на праві оперативного управління на користь громади міста, утримання та обслуговування придбаного обладнання Центру соціально-психологічної реабілітації населення у м. Коростені Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції та погодження Центру за  вх. №283/02-13 від 06.03.19р., враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань бюджету, економіки та комунальної власності, керуючись п.31 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
         1.Надати дозвіл комунальній установі Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Коростень на укладення  з Центром соціально-психологічної реабілітації населення у  м. Коростені Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції договору оперативного управління, утримання та обслуговування обладнання, придбаного в рамках Бюджету участі. Перелік обладнання додається.
   
       2.Затвердити текст договору оперативного управління, утримання та обслуговування обладнання, придбаного в рамках Бюджету участі. Додається.
 
        3. Використовувати придбане обладнання за цільовим призначенням для  реабілітації ветеранів АТО та їх сімей, учасників операції об’єднаних сил та громадян міста Коростеня. 
 
        4. Прийняття-передачу обладнання з зарахуванням на позабалансовий облік Центру соціально-психологічної реабілітації населення у м. Коростені Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції провести відповідно вимог чинного законодавства України.
 
         5. Бухгалтерії комунальної установи Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Коростень  внести відповідні зміни в бухгалтерському обліку.
 
         6. Контроль за  виконанням рішення  покласти на  заступника міського голови  Ясинецького О.А.
 
 
 
Міський голова                                                            В. Москаленко
 
 
Секретар міської ради                                                                   В.Вигівський
 Заступник міського голови                                                           О. Ясинецький
 Заступник міського голови   -
начальник  фінансового управління                                             Л.Щербанюк
 Начальник управління  економіки                                               О. Жилін
 Заступник начальника управління                                                В. Рибкін
економіки   
Начальник юридичного відділу                                                    Т. Камінська
 Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                           О. Заєць
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ДОДАТКИ

1 Додаток до рішення.pdf Переглянути
2 Пояснювальна записка.pdf Переглянути
3 Додаток до рішення АТО.pdf Переглянути