ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельниченко О.П.-заступник начальника відділу комунальної власності управління економіки

Підготував:

Відділ комунальної власності управління земельних відносин та комунальної власності

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

10.02.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 76-4
Про визначення переліку земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами, надання дозволу на складання документації із землеустрою

                              РІШЕННЯ                                          
четверта сесія VІІІ скликання
 
від 25.02.2021 р. № _____                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
Про визначення переліку земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами, надання дозволу на складання документації із землеустрою
 
З метою забезпечення ефективного використання земельного фонду в ринкових умовах задля збільшення надходжень до бюджету міської ради, відповідно  до статей 12, 83, 122, 124, 127, 134-139 Земельного кодексу України, Закону «Про оренду землі», Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись п. 34 ст. 26 частина 1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:

1. Визначити перелік земельних ділянок комунальної форми власності сільськогосподарського призначення, розташованих за межами населених пунктів Коростенської міської територіальної громади для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами відповідно до Додатку.
2. Визначити Виконавцями земельних торгів Приватну фірму «ЮрЕкс». Юридична консультація та майнова експертиза» (ЄДРПОУ 32008498, м. Житомир, вул. Перемоги, 11, к.3) та ЖИТОМИРСЬКА ТОВАРНА АГРОПРОМИСЛОВА БІРЖА (ЄДРПОУ 30736919, м. Житомир, проспект Незалежності, 91/1) та надати дозвіл міському голові  Володимиру Москаленку на укладання договорів з Виконавцями земельних торгів щодо підготовки та проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок, зазначених в Додатку до даного рішення.
3. Надати згоду на замовлення агрохімічних паспортів земельних ділянок, зазначених в Додатку до даного рішення. Виконавцям земельних торгів уповноважити звернутися до підприємства, що займається агрохімічною паспортизацією земель.
4. Надати дозвіл на складання проєктів землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок зазначених в Додатку до даного рішення на «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» (01.01).
5. Надати дозвіл на складання технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельних ділянок зазначених в Додатку до даного рішення.
6. Надати дозвіл на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) зазначених в Додатку до даного рішення.
7. Управлінню земельних відносин та комунальної власності Коростенської міської ради здійснити дії щодо державної реєстрації земельних ділянок утворених в результаті поділу.
 

 
 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

 Секретар міської ради                                                                              О.Олексійчук
 
Заступник міського голови                                                                       О.Ясинецький
 
Начальник відділу комунальної
власності управління економіки                                                                        С.Любочко             
 
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                                        О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                               О.Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                              Т.Камінська

 

ДОДАТКИ

1 17 додаток торги.pdf Переглянути
2 17 Пояснювальна торги с.г. землі торги.pdf Переглянути