ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Тумаш С.П. - начальник відділу архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

03-32

Дата реєстрації:

19.03.2024

Проголосовано:

11.04.2024 14:24:35

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 03-32

РІШЕННЯ

тридцять друга  сесія VІІІ скликання



 

від 11.04.2023 р. №______

 

Про затвердження детальних планів території

 

 Відповідно до ст.ст. 16, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.ст.12, 20 Земельного кодексу України, Постанови Кабінету Міністрів України №926 від 01.09.2021р. «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», керуючись  п. 42 частини першої ст. 26 та п. а підпункт 6 ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

                  



  1. Затвердити:

    1. 1.Детальний план території що знаходиться за межами  населеного пункту Кожухівка, Коростенського району, Житомирської області для розміщення об’єктів автомобільного транспорту з метою уточнення містобудівної ситуації  та надання містобудівних умов і обмежень за результатом детального плану території (забудовник, товариство з обмеженою відповідальністю «АВТОДІМ ФОРВАРД»), згідно дозвільного рішення - Коростенської міської ради двадцять четвертої сесії VIII скликання від 06.07.2023 р. №1340.

    2. 2.Детальний план території із розробленою  стратегічно екологічною оцінкою  проекту документу державного планування по вулиці Грушевського, в районі  будинку № 108, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки  та уточненням містобудівних умов та обмежень для будівництва автозаправного комплексу (АЗК) середнього тиску з підземними резервуарами до 100 м3 та автомобільного газозаправного  пункту (АГЗП) до 19,9 м3 (забудовник товариство з обмеженою відповідальністю «НЕМИРІВ - ОЙЛ»), згідно дозвільного рішення - Коростенської міської ради шістнадцятої сесії VIII скликання від 06.04.2023р. №1206.

    3. 3.Детальний план території що знаходиться в районі вулиці Корольова,19, с. Вороневе, Коростенського району, Житомирської області                                                                                 ( з метою зміни  цільового призначення земельної ділянки із «для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», уточнення містобудівної ситуації та надання містобудівних умов і обмежень за результатом детального плану території.) (власник нерухомого майна Селюк Михайло Олексійович), згідно дозвільного рішення - Коростенської міської ради двадцять п’ятої сесії VIII скликання від 07.09.2023р. №1414.





 

 

Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО

 

 

 

Секретар міської ради                                                                   О.Олексійчук             

Заступник міського голови                                                           В. Корнійчук

Начальник відділу

архітектури та містобудування                                                              С. Тумаш

Начальник відділу організаційного

забезпечення діяльності міської ради                                         О.Заєць

Начальник юридичного відділу                                                  Т. Камінська

ДОДАТКИ

1 Довідка_та_пояснювальна_записка_до_рішення_32_сесії_міської_ради_11_04_2024_ДПТ_затвердження.pdf Переглянути