ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Тумаш С.П.- начальник відділу архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

18-18

Дата реєстрації:

09.11.2022

Проголосовано:

24.11.2022 11:44:45

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    3
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 18-18



РІШЕННЯ

вісімнадцята  сесія VІІІ скликання

 

від 24.11.2022 р. №______

 

Про надання дозволу на розробку

детальних планів території

 

Розглянувши заяви громадян та листи юридичних осіб щодо надання дозволу на розробку детальних планів території, відповідно до ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.ст.12, 20 Земельного кодексу України, Наказу Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України №290 від 16.11.2011р. «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», керуючись  ст.25, п. 42 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

          1. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території 15 земельних ділянок орієнтовною загальною  площею  3,15 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель  і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств (для розміщення  вітрових турбін) та однієї  земельної ділянки орієнтовною  площею  1,12 га  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель  і споруд об’єктів передачі електричної та  теплової енергії (для розміщення  електричної підстанції), з метою уточнення  містобудівної ситуації на території Коростенської територіальної громади та надання дозволу  на формування  земельних ділянок.

       1.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.           

       1.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території для розміщення  вітрових турбін та електричної підстанції на території Коростенської територіальної громади, проводиться за згодою товариством з обмеженою відповідальністю «ВІНД ПАРК».           

       2. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території земельної ділянки орієнтовною  площею  65,0000 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель  і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств (для будівництва регіонального полігону твердих побутових відходів) за межами                 с. Клочове з метою зміни цільового призначення земельної ділянки, уточнення  забудови  і  містобудівних умов та формування  земельної ділянки за результатом детального плану території.

       2.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.           

       2.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться Управлінням житлово-комунального господарства виконавчим комітетом Коростенської міської ради.           

       3. Внести зміни  в п.4 рішення дванадцятої сесії VIII скликання  Коростенської міської ради №886 від 04.08.2022р. і викласти п. 4 в такій редакції: Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детальних планів територій житлових кварталів згідно генерального плану міста Коростеня розробленого Київським    ДП «Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «Діпромісто» імені Ю. М. Білоконя», в районі вулиці  Гастелло, м.Коростень, Житомирської обл.  з метою уточнення забудови  і  містобудівних умов та обмежень, зміни цільового призначення земельних ділянок та формування земельних ділянок під забудову за результатами детального плану території.

      3.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти договір на розробку містобудівної документації.

      3.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться виконавчим комітетом Коростенської міської ради.



 

 

Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО

 

Секретар міської ради                                                                   О.Олексійчук             

Заступник міського голови                                                           В. Корнійчук

Начальник відділу

архітектури та містобудування                                                              С. Тумаш

Начальник відділу організаційного

забезпечення діяльності міської ради                                         О.Заєць

Начальник юридичного відділу                                                  Т. Камінська

 

ДОДАТКИ

1 Довідка_та_пояснювальна_записка_до_рішення_18_сесії_міської_ради_24_11_2022_ДПТ.pdf Переглянути