ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Любочко С.М. - начальник управління земельних відносин та комунальної власності

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

51-12

Дата реєстрації:

08.12.2021

Проголосовано:

23.12.2021 14:53:38

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 51-12



РІШЕННЯ

дванадцята сесія VІІІ скликання



 

від 23.12.2021 р. №_____

 

Про внесення змін до рішень Коростенської міської ради

 

         Розглянувши клопотання громадян та юридичних осіб, в частині внесення змін до пунктів рішень сесій Коростенської міської ради, відповідно до ст. 16, 17 Закону України «Про оренду землі», згідно ст. 19 Закону України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до пункту 2 рішення десятої сесії VІІІ скликання Коростенської міської ради від 28.10.2021 р. №638 «Про надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди під об’єктами нерухомості» в частині зміни площі та викласти його в наступній редакції:

«2. Надати громадянину Грищенку Сергію Володимировичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 0,0200 га - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Сергія Кемського, 101-А міста Коростеня за рахунок земель громадської забудови Коростенської міської ради, під об’єктами нерухомості».

2. Внести зміни до пункту 1 рішення дев’ятої сесії VІІІ скликання Коростенської міської ради від 23.09.2021 р. №570 «Про надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди» в частині зміни категорії земель та викласти його в наступній редакції:

«1. Надати Акціонерному товариству «Житомиробленерго» (код ЄДРПОУ 22048622) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди, орієнтовною площею 0,0048 га – для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії (код КВЦПЗ 14.02.) по вулиці Грушевського, міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської територіальної громади».

3. Внести зміни до пункту 3 рішення шостої сесії VІІІ скликання Коростенської міської ради від 10.06.2021 р. №387 «Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди» в частині уточнення площі земельної ділянки та викласти його в наступній редакції:

«3. Надати Підприємству Облспоживспілки «Коростенський кооперативний ринок» (код ЄДРПОУ 01559011) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 0,0070 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, по вулиці Базарна площа, 3 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради».

4. Внести зміни до пункту 2 рішення восьмої сесії VІІІ скликання  Коростенської міської ради від 19.08.2021 р. №496 «Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва спадкоємцям (власникам) земельних часток (паїв) у межах приєднаних територій» в частині зміни площі земельної ділянки та викласти їх в наступній редакції:

«2. Надати дозвіл у спільно часткову власність гр. Соколовській Варварі Михайлівні (в 1/2 частці) та гр. Башинській Любові Анатоліївні (в 1/2 частці) на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) згідно контуру земельної частки (паю) 10/1087, орієнтовною площею 0,7500 га, із земель колективної власності реформованого КСП «Батьківщина», для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, у межах приєднаних територій Коростенської міської територіальної громади.

 

Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

 


Секретар міської ради                                                                                         О. Олексійчук



 



Заступник міського голови                                                                      О.Ясинецький

 

Начальник Управління земельних відносин

та комунальної власності                                                                                 С.Любочко

 

Т.в.о. заступника начальника Управління земельних

відносин та комунальної власності-

начальник відділу земельних відносин                                                              А.Березюк

 

Начальник відділу організаційного

забезпечення діяльності міської ради                                                                 О.Заєць

 

Головний спеціаліст відділу земельних відносин                                   І.Киселевич

 

Головний спеціаліст відділу земельних відносин                                   Т. Семенюк

 

Начальник юридичного відділу                                                                Т. Камінська

ДОДАТКИ

1 9 ПОЯСНЮВАЛЬНА внесення змін.pdf Переглянути