ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Синицький О.П.- заступник міського голови

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

83-12

Дата реєстрації:

16.12.2021

Проголосовано:

23.12.2021 13:46:24

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 83-12



РІШЕННЯ

дванадцята сесія VІІІ скликання

 



від  23.12.2021 р. № _____

 

Про прийняття в комунальну власність об’єкта «Реконструкція КНП «Коростенська ЦМЛ КМР» з будівництвом Хірургічного корпусу по вулиці  Амосова Миколи, 8 в м.Коростень, Житомирської обл. (1 черга 1 пусковий комплекс – приймальне відділення екстреної медичної допомоги)»

 

Розглянувши лист Департаменту регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації про завершення робіт та введення в експлуатацію об’єкту «Реконструкція КНП «Коростенська ЦМЛ КМР» з будівництвом Хірургічного корпусу по вулиці  Амосова Миколи, 8 в м.Коростень, Житомирської обл. ( 1 черга 1 пусковий комплекс – приймальне відділення екстреної медичної допомоги)», сертифікату на введення в експлуатацію  № ІУ122210909873, керуючись п.п.1 п.а  ст.32, ст.40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, п.81 Порідку державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25.12.2015 року № 1127, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань  бюджету, економіки та комунальної власності,  Коростенська міська рада

 

ВИРІШИЛА:





  1. Прийняти в комунальну власність об’єкт «Реконструкція КНП «Коростенська ЦМЛ КМР» з будівництвом Хірургічного корпусу по вулиці  Амосова Миколи, 8 в м.Коростень, Житомирської обл. (1 черга 1 пусковий комплекс – приймальне відділення  екстреної медичної допомоги)» вартістю 16156018,80 грн. 




  2. Затвердити акт приймання передачі об’єкту зазначеного в п.1 даного рішення між департаментом регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації та  комунальним некомерційним підприємством «Коростенська центральна міська лікарня Коростенської міської ради» (Додається). 




  3. Визначити балансоутримувачем об’єкту зазначеного в п.1 даного рішення комунальне некомерційне підприємство «Коростенська центральна міська лікарня Коростенської міської ради» шляхом включення його до цілісного майнового комплексу який перебуває на балансі на праві господарського відання. 




  4. Бухгалтерії комунального некомерційного підприємства «Коростенська центральна міська лікарня Коростенської міської ради» внести відповідні зміни в бухгалтерському обліку.





 

Міський голова                                                  Володимир МОСКАЛЕНКО

 

 

 

 

Секретар міської ради                                                                    О.Олексійчук

 

Перший заступник міського голови                                             В.Вигівський

Заступник міського голови                                                           О.Синицький

 

Начальник відділу охорони здоров’я                                       М. Заєць

Начальник юридичного відділу                                                   Т. Камінська

Начальник відділу організаційного

  забезпечення  діяльності міської ради                                  О. Заєць


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ДОДАТКИ

1 Пояснювальна записка.pdf Переглянути