ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельниченко О.П. - заступник начальника управління земельних відносин та комунальної власності

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

18-09

Дата реєстрації:

08.09.2021

Проголосовано:

23.09.2021 11:30:31

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 18-09



РІШЕННЯ

дев’ята сесія VІІІ скликання

 

від 23.09.2021 р. №_____

 

Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність у межах приєднаних територій

 

Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність у межах приєднаних територій, відповідно до ст. 12, 116, п.7 ст. 118, 121 Земельного кодексу України, «Плану зонування територій міста Коростеня», затвердженого рішенням сімнадцятої сесії Коростенської міської ради VІІ скликання від 19.07.2019 року, «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням п’ятої сесії Коростенської міської ради VІІІ скликання від 15.04.2021 року, рішення №495 восьмої сесії Коростенської міської ради VІІІ скликання від 19.08.2021 року «Про тимчасове призупинення прийняття рішень Коростенською міською радою щодо надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення ОСГ у власність», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Надати громадянці Анісімовій Людмилі Казимирівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0600 га, для індивідуального садівництва в Садово-городньому товаристві «Світлотехніка», земельна ділянка №14 на території Коростенської міської ради за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

2. Надати громадянці Дідківській Марії Миколаївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0600 га, для індивідуального садівництва в Садово-городньому товаристві «Світлотехніка», земельна ділянка №15 на території Коростенської міської ради за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

3. Надати громадянці Охмак Тетяні Валеріївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва в с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

4. Надати громадянину Ходаківському Дмитру Петровичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,8500 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Каленське (в районі земельної ділянки з кадастровим номером: 1822381801:01:006:0014) Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

5. Надати громадянці Ждан Вікторії Олександрівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1500 га, для ведення особистого селянського господарства по провулку Шкільному в с. Новаки Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

6. Надати громадянці Машківській Раїсі Дем’янівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,4500 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Злобицькій, в районі будинку №24 в с. Домолоч Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

7. Надати громадянці Гамузинській Антоніні Олександрівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,3500 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Бродок, в районі будинку №4, в с. Новаки Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

8. Надати громадянці Петрович Ганні Пилипівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1500 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Залізничній, в районі будинку № 96 в с. Васьковичі Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

9. Надати громадянину Загоровському Миколі Митрофановичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1855 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Першотравневій, в с. Васьковичі Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

10. Надати громадянину Чілікіну Максиму Станіславовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Васьковичі Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

11. Надати громадянці Чілікіній Ірині Миколаївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Васьковичі Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

12. Надати громадянці Чілікіній Ользі Максимівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Васьковичі Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

13. Надати громадянину Івашко Ярославу Геннадійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Васьковичі Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

14. Надати громадянину Черних Павлу Геннадійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Васьковичі Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

15. Надати громадянці Демченко Олександрі Вікторівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Васьковичі Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

16. Надати громадянці Федоренко Ользі Анатоліївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Васьковичі Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

17. Надати громадянину Іванову Віталію Сергійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Васьковичі Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

18. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року та рішення №495 восьмої сесії Коростенської міської ради VІІІ скликання від 19.08.2021 року «Про тимчасове призупинення прийняття рішень Коростенською міською радою щодо надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення ОСГ у власність», відмовити в наданні дозволу громадянину Зубку Роману Вікторовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Шатрище Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

19. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.

19.1. Розроблені проєкти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження до Коростенської міської ради в термін не пізніше 2 років з дня прийняття даного рішення.

 

 

 

Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО

 

 

 Секретар міської ради                                                                                          О. Олексійчук

 

Заступник міського голови                                                                                  О.Ясинецький

 

Начальник Управління земельних відносин

та комунальної власності                                                                                    С.Любочко

 

Заступник начальника Управління земельних відносин

та комунальної власності-начальник

відділу земельних відносин                                                                                 О.Мельниченко

 

Начальник відділу організаційного

забезпечення діяльності міської ради                                                                 О.Заєць

 

Головний спеціаліст відділу земельних відносин                                  І.Чижевська

 

Начальник юридичного відділу                                                                Т.Камінська

 

Староста                                                                                                      Р.Синько

 

Староста                                                                                                      В.Палюшкевич

 

Староста                                                                                                      О.Ущапівський

 

Староста                                                                                                      В.Ткачук



 

ДОДАТКИ

1 3-А Пояснювальна Дозвіл на проекти район.pdf Переглянути