ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельниченко О.П. - заступник начальника управління земельних відносин та комунальної власності

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

33-09

Дата реєстрації:

08.09.2021

Проголосовано:

23.09.2021 11:28:23

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 33-09



РІШЕННЯ

дев’ята сесія VІІІ скликання

 

від 23.09.2021 р. №_____

 

Про внесення змін до рішень Коростенської міської ради

 

            Розглянувши заяви громадян, клопотання юридичних осіб та службову записку головного спеціаліста відділу земельних відносин в частині внесення змін до пунктів рішень сесій Коростенської міської ради, згідно ст. 19 Закону України «Про землеустрій», відповідно до статті 12 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до пункту 4 Додатку 2 рішення п’ятої сесії VIII скликання Коростенської міської ради від 15.04.2021 року №274 «Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та безоплатну їх передачу у спільну часткову власність громадянам у межах міста Коростеня» в частині зміни часток та викласти його в наступній редакції: 

                 

Додаток 2

 до рішення 5 сесії

 Коростенської міської ради VІІІ скликання

  від 15.04.2021 року №274

 
Список

громадян, яким безоплатно передаються у спільну часткову власність земельні ділянки

для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

 

 



















Прізвище, ім’я, по батькові       Адреса ділянки Площа, га Кадастровий номер  Частка
4 Ковтонюк Галина Броніславівна

Іскоростенська Інна Дмитрівна

Цибулько Марія Дмитрівна

Цибулько Віталій Олександрович

Іскоростенський Кирило Сергійович

Шатунов Сергій Олександрович

Шатунова Інна Сергіївна

Шатунова Валерія Сергіївна
1пров. Лесі 

Українки, 4
0,0994 1810700000:02:024:0509 1/6

 

1/12

 

1/12

 

1/12

 

1/12

 

1/6

 

1/6

 

1/6

 

2. Внести зміни до пункту 9 рішення шостої сесії VIII скликання Коростенської міської ради від 19.08.2021 року №490 «Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування» в зв’язку з уточненням площі та викласти його в наступній редакції: 

«9. Надати Комунальному виробничо-господарському підприємству дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,6400 га, в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування по вулиці Івана Котляревського, в районі будинку, 141-А міста Коростеня».

         3. Внести зміни до пункту 18 рішення шостої сесії VІІІ скликання  Коростенської міської ради від 10.06.2021 р. №380 «Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність у межах приєднаних територій» в частині зміни адреси та викласти його в наступній редакції:

«18. Надати громадянці Камінській Катерині Іванівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність».

4. Внести зміни до пункту 16 рішення шостої сесії VІІІ скликання  Коростенської міської ради від 10.06.2021 р. №380 «Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність у межах приєднаних територій» в частині зміни адреси та викласти його в наступній редакції:

«16. Надати громадянці Камінській Анастасії Іванівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність».

5. Внести зміни до пункту 19 рішення шостої сесії VІІІ скликання  Коростенської міської ради від 10.06.2021 р. №380 «Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність у межах приєднаних територій» в частині зміни адреси та викласти його в наступній редакції:

«19. Надати громадянці Камінській Ользі Василівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність».

6. Внести зміни до пункту 17 рішення шостої сесії VІІІ скликання  Коростенської міської ради від 10.06.2021 р. №380 «Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність у межах приєднаних територій» в частині зміни адреси та викласти його в наступній редакції:

«17. Надати громадянці Камінській Галині Михайлівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність».

7. Внести зміни до пункту 24 рішення шостої сесії VІІІ скликання  Коростенської міської ради від 10.06.2021 р. №380 «Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність у межах приєднаних територій» в частині зміни адреси та викласти його в наступній редакції:

«24. Надати громадянці Камінській Надії Захарівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність».

8. Внести зміни до пункту 22 рішення шостої сесії VІІІ скликання  Коростенської міської ради від 10.06.2021 р. №380 «Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність у межах приєднаних територій» в частині зміни адреси та викласти його в наступній редакції:

«22. Надати громадянину Камінському Івану Анатолійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність».

9. Внести зміни до пункту 21 рішення шостої сесії VІІІ скликання  Коростенської міської ради від 10.06.2021 р. №380 «Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність у межах приєднаних територій» в частині зміни адреси та викласти його в наступній редакції:

«21. Надати громадянину Шлюхарчуку Володимиру Михайловичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність».

10. Внести зміни до пункту 20 рішення шостої сесії VІІІ скликання  Коростенської міської ради від 10.06.2021 р. №380 «Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність у межах приєднаних територій» в частині зміни адреси та викласти його в наступній редакції:

«20. Надати громадянці Шлюхарчук Вірі Михайлівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність».

11. Внести зміни до пункту 53 рішення восьмої сесії VІІІ скликання  Коростенської міської ради від 19.08.2021 р. №478 «Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність у межах приєднаних територій» в зв’язку з уточненням та викласти його в наступній редакції:

«53. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянину Дроворубу Данилу Валерійовичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Шевченка, в с. Злобичі Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність».

 

   

Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

 

 Секретар міської ради                                                                                         О. Олексійчук

Заступник міського голови                                                                      О.Ясинецький

Начальник Управління земельних відносин

та комунальної власності                                                                                    С.Любочко

Заступник начальника Управління земельних відносин

та комунальної власності-начальник

відділу земельних відносин                                                                           О.Мельниченко

Начальник відділу організаційного

забезпечення діяльності міської ради                                                                 О.Заєць

Головний спеціаліст відділу земельних відносин                                   І. Бугайова

Начальник юридичного відділу                                                                Т. Камінська



 

ДОДАТКИ

1 16-а Порівняльна таблиця до внесення змін.pdf Переглянути
2 16 Пояснювальна Внесення змін.pdf Переглянути