ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельниченко О.П. - заступник начальника управління земельних відносин та комунальної власності

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

25-09

Дата реєстрації:

08.09.2021

Проголосовано:

23.09.2021 11:28:23

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 25-09



        РІШЕННЯ


дев’ята сесія VІІІ скликання

 

від 23.09.2021 р. №_____

 

Про надання дозволу Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)

 

Розглянувши клопотання ТОВ «ІРША-ГРАНІТ» про виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), відповідно до статей 12, 92, 123, 125, 126 Земельного кодексу України, статті 55 Закону України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Надати Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), кадастровий номер 1822380900:04:000:0588, площею 1,8902 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами, яка розташована на території колишньої Васьковицької сільської ради,  Коростенського району, Житомирської області за рахунок земель промисловості Коростенської міської територіальної громади.

2. Надати Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), кадастровий номер 1822380900:04:000:0580, площею 0,7250 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами, яка розташована на території колишньої Васьковицької сільської ради,  Коростенського району, Житомирської області за рахунок земель промисловості Коростенської міської територіальної громади.

3. Надати Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), кадастровий номер 1822380900:04:000:0589, площею 0,4902 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами, яка розташована на території колишньої Васьковицької сільської ради,  Коростенського району, Житомирської області за рахунок земель промисловості Коростенської міської територіальної громади.

4. Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради  замовити в розробника документацію із землеустрою, який має право на виконання даного виду робіт, виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

5.  Фінансування робіт з виготовленню технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) провести за рахунок ТОВ «ІРША-ГРАНІТ».

6. Розроблені  відповідно до законодавства технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості), зазначені в пунктах 1-3 даного рішення подати до Коростенської міської ради для розгляду та затвердження в установленому порядку.

 



 

Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

 

 Секретар міської ради                                                                                          О. Олексійчук

 

Заступник міського голови                                                                                  О.Ясинецький

 

Начальник Управління земельних відносин

та комунальної власності                                                                                    С.Любочко

 

Заступник начальника Управління земельних відносин

та комунальної власності -начальник

відділу земельних відносин                                                                                О.Мельниченко

 

Начальник відділу організаційного

забезпечення діяльності міської ради                                                                О.Заєць

 

Головний спеціаліст відділу земельних відносин                                            І.Чижевська

 

Начальник юридичного відділу                                                               Т.Камінська



 

ДОДАТКИ

1 8 Пояснювальна дозвіл управлінню на виготовлення тех.докум.pdf Переглянути