ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельниченко О.П. - заступник начальника управління земельних відносин та комунальної власності

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу

Номер:

64-07

Дата реєстрації:

04.08.2021

Проголосовано:

19.08.2021 16:13:32

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 64-07



РІШЕННЯ

восьма сесія VІІІ скликання





від 19.08.2021 р. №_____

 

Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність у межах приєднаних територій

 


Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність у межах приєднаних територій, відповідно до ст. 12, 116, п.7 ст. 118, 121 Земельного кодексу України, «Плану зонування територій міста Коростеня», затвердженого рішенням сімнадцятої сесії Коростенської міської ради VІІ скликання від 19.07.2019 року, «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням п’ятої сесії Коростенської міської ради VІІІ скликання від 15.04.2021 року, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Надати громадянці Пасічник Ользі Степанівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Центральній, №33 с. Мала Зубівщина Коростенського району за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

2. Надати громадянці Кілочок Оксані Іванівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1829 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Зарічній, №23, с. Кожухівка Коростенського району за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

3. Надати громадянці Назарчук Вікторії Юріївни дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Центральній, в районі будинку №3, с. Нивки Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

4. Надати громадянину Омельчуку Дмитру Володимировичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Вишняки, в районі будинку №23-В, с. Михайлівка Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

5. Надати громадянці Білецькій Тетяні Валеріївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,5000 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Юхимовича, в районі будинку №27, с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

6. Надати громадянці Прищепчук Тетяні Степанівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,4500 га, для ведення особистого селянського господарства по провулку Центральному, в районі будинку №7, с. Соболівка Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

7. Надати громадянину Гаврилову Петру Макаровичу  дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,5000 га, для ведення особистого селянського господарства с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

8. Надати громадянину Бадіону Олексію Миколайовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Лісова, в районі будинку №14, с. Домолоч Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

9. Надати громадянці Сенчило Світлані Василівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,5000 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Гагаріна, с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

10. Надати громадянину Храпійчуку Юрію Анатолійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2500 га, для ведення особистого селянського господарства по І провулку Зарічному, с. Новаки Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

11. Надати громадянину Ярмоленку Юрію Петровичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,8500 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Вороневе Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

12. Надати громадянці Шленчак Любові Олександрівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,7900 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Річній, с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

13. Надати громадянці Клименко Тетяні Юріївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,5000 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Козака, в районі будинку №10, с. Іскорость Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

14. Надати громадянці Борисюк Галині Іванівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,4148 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Садовій, в районі будинку №2, с. Бехи Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

15. Надати громадянці Ференець Ніні Адамівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,8000 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Ігорівка, в районі будинку №17, с. Немирівка Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

16. Надати громадянці Федорчук Тамарі Сергіївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,4500 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Болярка Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

17. Надати громадянці Андрійчук Галині Василівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 1,5000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Холосне Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

18. Надати громадянину Невмержицькому Богдану Миколайовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,6000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Михайлівка Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

19. Надати громадянці Васьківській Любові Аврамівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Кожухівка Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

20. Надати громадянці Райковській Тетяні Валеріївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Набережній, в районі будинку №21, с. Воронево Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність

21. Надати громадянці Ходаківській Людмилі Опанасівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,4000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Корма Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

22. Надати громадянці Рекало Олені Петрівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,5000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Берестовець Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

23. В зв’язку з наявністю об’єктів нерухомого майна, відмовити в наданні дозволу громадянці Мельник Оксані Анатоліївні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Центральній, №37, с. Клочеве Коростенського району за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

24. В зв’язку з наявністю об’єктів нерухомого майна, відмовити в наданні дозволу  громадянину Камінському Олегу Васильовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Шленчака Володимира, №6, с. Грозине Коростенського району за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

25. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянці Благовій Вікторії Миколаївні в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,8000 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Шевченка, в районі будинку №23, с. Злобичі Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

26. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянці Онищук Надії Ничипорівні в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Берестовець Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

27. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянці Онищук Валентині Петрівні в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Берестовець Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

28. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянину Онищук Миколі Миколайовичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Берестовець Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

29. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянці Дідківській Ганні Федорівні в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Берестовець Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

30. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянину Тепенчаку Володимиру Васильовичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 1,5000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Соболівка Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

31. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити  громадянину Дідківському Вадиму Миколайовичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Кожухівка Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

32. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянці Селюк Ірині Юріївні в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Кожухівка Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

33. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянину Селюку Андрію Олександровичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Кожухівка Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

34. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянину Бондарчуку Вадиму Петровичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Кожухівка Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

35. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянці Бондарчук Діані Олександрівні в наданні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Кожухівка Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

36. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянину Майстренку Юрію Адамовичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Кожухівка Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

37. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянину Майстренку Юрію Юрійовичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Кожухівка Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

38. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянці Майстренко Катерині Іванівні в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Кожухівка Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

39. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянці Калашник Тетяні Юріївні в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Кожухівка Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

40. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянину Калашнику Вячеславу Сергійовичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Кожухівка Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

41. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянину Кузнєцову Олексію Володимировичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Горбачі Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

42. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянину Скляревському Іллі Васильовичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Горбачі Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

43. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянину Скляревському Василю Володимировичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Горбачі Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

44. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянці Скляревській Катерині Леонідівні в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Горбачі Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

45. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянці Скляревській Катерині Юріївні в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Горбачі Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

46. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянину Венглярчику Олексію Миколайовичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Горбачі Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

47. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянину Чупахіну Василю Вікторвичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Горбачі Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

48. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянці Чупахіній Наталії Василівні в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Горбачі Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

49. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянці Погорєловій Юлії Олександрівні в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Горбачі Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

50. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянинці Антонюк Маргариті Євгенівні в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Новаки Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

51. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року та рішення № 218 4 сесії VІІІ скликання «Про визначення переліку земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами, надання дозволу на складання проектів землеустрою», відмовити громадянину Давидюку Валерію Васильовичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,8500 га, для ведення особистого селянського господарства в с. Берестовець Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

52. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянці Гранкіній Аллі Вікторівні в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Шевченка, в с. Злобичі Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

53. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянину Добродубу Данилу Валерійовичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Шевченка, в с. Злобичі Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.

54. Для громадян зазначених в пунктах 1-22.

55. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.

55.1. Погоджені проєкти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження до Коростенської міської ради в термін не пізніше 2 років з дня прийняття даного рішення.



 

Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО





Секретар міської ради                                                                                          О. Олексійчук



Заступник міського голови                                                                                  О.Ясинецький

Начальник Управління земельних відносин

та комунальної власності                                                                                  С.Любочко

Заступник начальника Управління земельних відносин

та комунальної власності-начальник

відділу земельних відносин                                                                                 О.Мельниченко

Начальник відділу організаційного

забезпечення діяльності міської ради                                                                 О.Заєць

Начальник юридичного відділу                                                                Т.Камінська

Староста                                                                                                      П.Мельниченко

Староста                                                                                                      І.Конюх

Староста                                                                                                      Р.Синько

Староста                                                                                                      С.Васьківська

Староста                                                                                                      В.Слупачик

Староста                                                                                                      А.Невмержицький

Староста                                                                                                      В.Ткачук

Староста                                                                                                      Н.Смолянюк

Староста                                                                                                      В.Лангер

Староста                                                                                                      В.Палюшкевич

ДОДАТКИ

1 3-А Пояснювальна Дозвіл на проекти район.pdf Переглянути