ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Мельниченко О.П.-заступник начальника відділу комунальної власності управління економіки

Рішення:

Прийнято

Сесія:

II

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

32-02

Дата реєстрації:

10.12.2020

Проголосовано:

24.12.2020 15:04:45

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 32-02





РІШЕННЯ


 друга сесія VІІІ скликання


 

від 24.12.2020 р. №_____

 

Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди

 

Розглянувши заяви громадян, клопотання юридичних осіб про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди, відповідно до статті 19 Закону України «Про землеустрій», статей 12, 93, 124, 134 Земельного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1.Надати громадянину Щукіну Вадиму Олексійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 0,6000 га, для розміщення та експлуатації основних підсобних і допоміжних будівель та споруд, підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості по вулиці Івана Котляревського, 141-А міста Коростеня за рахунок земель промисловості Коростенської міської ради, на якій розташовано об’єкт нерухомого майна, що перебуває у власності.



2.Надати громадянину Обиходу Миколі Федоровичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 0,0040 га, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вулиці Грушевського, 20-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради, на якій розташовано об’єкт нерухомого майна, що перебуває у власності.



3.Надати громадянці Русецькій Ользі Степанівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 0,0149 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Каштанова, 9 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради, на якій розташовано об’єкт нерухомого майна, що перебуває у власності.



4.Надати громадянину Петрику Олександру Анатолійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 0,0100 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Амосова Миколи, 8, приміщення №1 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради, на якій розташовано об’єкт нерухомого майна, що перебуває у власності.



5.Надати Товариству з обмеженою відповідальністю «Лемберг-Плаза» дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 0,0450 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Грушевського, 26 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради, на якій розташовано об’єкт нерухомого майна, що перебуває у власності.



6. Остаточну площу встановити геодезичним способом при розробці проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди.



7. Рекомендувати вищезазначеним особам замовити в розробників документації із землеустрою, які мають право на виконання даного виду робіт, розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди.



 

Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО


       


Секретар міської ради                                                                              О. Олексійчук


 

Заступник міського голови                                                            О.Ясинецький

 

Начальник відділу комунальної

власності управління економіки                                                             С.Любочко

 

Заступник начальника відділу комунальної

власності управління економіки                                                             О.Мельниченко

 

Начальник відділу організаційного

забезпечення діяльності міської ради                                                     О.Заєць

 

Начальник юридичного відділу                                                     Т.Камінська



 

ДОДАТКИ

1 Пояснювальна 32-02_copy.pdf Переглянути