ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXVII

Скликання:

VII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.02.2020

Підготував:

Відділ комунальної власності управління земельних відносин та комунальної власності

Галузь:

Земельні ресурси

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1779
Про поновлення договорів сервітутного землекористування земельних ділянок несільськогосподарського призначення

РІШЕННЯ
      тридцять сьома сесія VІІ скликання
 
від 27.02.2020 р. №1779
 
Про поновлення договорів сервітутного землекористування земельних ділянок несільськогосподарського призначення
 
Розглянувши заяви фізичних осіб-підприємців про поновлення договорів сервітутного землекористування земельних ділянок, відповідно до статей 12, 98, 99, 100, 101, Земельного кодексу України, “Тимчасового порядку встановлення особистих строкових сервітутів під розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на земельних ділянках комунальної власності Коростенської міської ради”, затвердженого рішенням сорок восьмої сесії Коростенської міської ради VІ-го скликання від 20.10.2015 року, керуючись статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури,  міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. В зв’язку з закінченням строку дії, поновити договір сервітутного землекористування від 06 грудня 2016 року земельної ділянки, яка надана рішенням десятої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 24.11.2016 року в сервітутне землекористування фізичній особі-підприємцю Гераймовичу Сергію Володимировичу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення торгівельного павільйону) по вулиці Шевченка, в районі будинку №8 міста Коростеня.
1.1. Встановити строк сервітутного землекористування фізичній особі-підприємцю Гераймовичу Сергію Володимировичу земельної ділянки, площею 0,0045 га, цільового призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення торгівельного павільйону): 1(один) рік.
1.2. Встановити розмір орендної плати за використання фізичній особі-підприємцю Гераймовичу Сергію Володимировичу вказаної земельної ділянки: 4000,00 грн. (чотири тисячі грн. 00 коп.) в рік.
2. В зв’язку з закінченням строку дії, поновити договір сервітутного землекористування від 14 березня 2017 року земельної ділянки, яка надана рішенням дванадцятої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 23.02.2017 року в сервітутне землекористування фізичній особі-підприємцю Дворко Тетяні Миколаївні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення торгівельного павільйону) по вулиці В. Сосновського, в районі будинку № 44 міста Коростеня.
2.1. Встановити строк сервітутного землекористування фізичній особі-підприємцю Дворко Тетяні Миколаївні земельної ділянки, площею 0,0020 га, цільового призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення торгівельного павільйону): 1(один) рік.
2.2. Встановити розмір орендної плати за використання фізичній особі-підприємцю Дворко Тетяні Миколаївні вказаної земельної ділянки: 3000,00 грн. (три тисячі грн. 00 коп.) в рік.
3. В зв’язку з закінченням строку дії, поновити договір сервітутного землекористування від 14 березня 2017 року земельної ділянки, яка надана рішенням дванадцятої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 23.02.2017 року в сервітутне землекористування фізичній особі-підприємцю Давидчук Наталці Миколаївні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення торгівельного павільйону) по вулиці Горького, 106-В міста Коростеня.
3.1. Встановити строк сервітутного землекористування фізичній особі-підприємцю Давидчук Наталці Миколаївні земельної ділянки, площею 0,0060 га, цільового призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення торгівельного павільйону): 1(один) рік.
3.2. Встановити розмір орендної плати за використання фізичній особі-підприємцю Давидчук Наталці Миколаївні вказаної земельної ділянки: 1780,20 грн. (одна тисяча сімсот вісімдесят грн. 20 коп.) в рік.
4. В зв’язку з закінченням строку дії, поновити договір сервітутного землекористування від 14 березня 2017 року земельної ділянки, яка надана рішенням дванадцятої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 23.02.2017 року в сервітутне землекористування фізичній особі-підприємцю Ходаківському Валентину Миколайовичу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення торгівельного павільйону) по вулиці Ольгинська, 1-В міста Коростеня.
4.1. Встановити строк сервітутного землекористування фізичній особі-підприємцю Ходаківському Валентину Миколайовичу земельної ділянки, площею 0,0060 га, цільового призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення торгівельного павільйону): 1(один) рік.
4.2. Встановити розмір орендної плати за використання фізичній особі-підприємцю Ходаківському Валентину Миколайовичу вказаної земельної ділянки: 3000,00 грн. (три тисячі грн. 00 коп.) в рік.
5. В зв’язку з закінченням строку дії, поновити договір сервітутного землекористування від 30 грудня 2016 року земельної ділянки, яка надана рішенням одинадцятої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 22.12.2016 року в сервітутне землекористування громадянину Юрічуку Олександру Іллічу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення торгівельного павільйону) по вулиці В.Сосновського, в районі будинку №8 міста Коростеня.
5.1. Встановити строк сервітутного землекористування громадянину Юрічуку Олександру Іллічу земельної ділянки, площею 0,0030 га, цільового призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення торгівельного павільйону): 1(один) рік.
5.2. Встановити розмір орендної плати за використання громадянину Юрічуку Олександру Іллічу вказаної земельної ділянки: 3000,00 грн. (три тисячі грн. 00 коп.) в рік.
6. Вищезазначеним особам в місячний термін укласти договори про встановлення особистого строкового сервітуту земельних ділянок.
6.1. Передбачити в договорах про встановлення особистого строкового сервітуту обмеження(обтяження) у вигляді:
6.1.1. Утримання в належному санітарному стані прилеглої території, тротуару та частини дороги, що прилягають до земельних ділянок, відповідно до технічних умов та Правил благоустрою міста Коростеня;
6.1.2. Продовжити протягом 1(одного) місяця, з дня прийняття даного рішення, паспорт прив’язки тимчасової споруди.
7. Відділу комунальної власності управління економіки Коростенської міської ради забезпечити реєстрацію та зберігання договорів.
8. Термін дії договорів про встановлення особистого строкового сервітуту, передбачений цим рішенням, встановлюється з дня його реєстрації.
9. Відділу доходів фінансового управління виконавчого комітету Коростенської міської ради проконтролювати своєчасне надходження плати за використання вказаних вище земельних ділянок на рахунок місцевого бюджету.
 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

 
Заступник міського голови                                                             О.Ясинецький
 

Заступник міського голови -
начальник фінансового управління                                                        Л.Щербанюк
 
Начальник відділу комунальної
власності управління економіки                                                              С.Любочко
 
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                      Т.Камінська