ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXIII

Скликання:

VII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

29.08.2019

Підготував:

Відділ комунальної власності управління земельних відносин та комунальної власності

Галузь:

Земельні ресурси

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1588
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди по Маяковського, 109 міста Коростеня

РІШЕННЯ
тридцять третя сесія VІІ скликання
 

від 29.08.2019 р. №1588
 
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди по Маяковського, 109 міста Коростеня
 

    Розглянувши клопотання ТОВ «Тобі Інвест» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди, відповідно до статей 12, 93, 124, 125 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», ст.16 Закону України «Про Державний земельний кадастр», Положення про порядок справляння плати за землю на території міста Коростень, затвердженого рішенням двадцять другої сесії Коростенської міської ради VIІ-го скликання №1055 від 24.05.2018 року, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,1473 га на умовах оренди Товариству з обмеженою відповідальністю «Тобі Інвест», цільового призначення - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості  по вулиці Маяковського, 109 міста Коростеня (кадастровий номер 1810700000:02:023:0036).
1.1. Передати в оренду строком 5(п’ять) років Товариству з обмеженою відповідальністю «Тобі Інвест» земельну ділянку площею 1,1473 га цільового призначення - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості  по вулиці Маяковського, 109  міста Коростеня.
1.2. Встановити розмір орендної плати за Товариством з обмеженою відповідальністю «Тобі Інвест» вказаної земельної ділянки:  100545,53 грн.(сто тисяч п’ятсот сорок п’ять гривен 53 копійки) в рік, 8378,79 грн.(вісім тисяч триста сімдесят вісім гривен 79 копійок) в місяць.
 
2. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0694 га на умовах оренди Товариству з обмеженою відповідальністю «Тобі Інвест», цільового призначення - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості  по вулиці Маяковського, 109 міста Коростеня (кадастровий номер 1810700000:02:023:0037).
2.1. Передати в оренду строком 5(п’ять) років Товариству з обмеженою відповідальністю «Тобі Інвест» земельну ділянку площею 0,0694 га цільового призначення - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості  по вулиці Маяковського, 109  міста Коростеня.
2.2. Встановити розмір орендної плати за Товариством з обмеженою відповідальністю «Тобі Інвест» вказаної земельної ділянки:  6081,98 грн.(шість тисяч вісімдесят одна гривня 98 копійок) в рік, 506,83 грн.(п’ятсот шість гривен 83 копійки) в місяць.
 
3. Товариству з обмеженою відповідальністю «Тобі Інвест» в місячний термін укласти договори короткострокової оренди земельних ділянок.
 
4. Відділу комунальної власності управління економіки виконавчого комітету Коростенської міської ради забезпечити реєстрацію та зберігання договорів оренди.
 
5. Коростенському управлінню ГУ ДФС у Житомирській області проконтролювати своєчасне надходження орендної плати за використання вказаної вище земельної ділянки на рахунок місцевого бюджету у відповідності до Земельного кодексу України та Податкового кодексу України.
 
Міський голова                                                     В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Заступник міського голови                                                                     О.Ясинецький
Начальник відділу архітектури, містобудування -
головний архітектор                                                                                  С.Тумаш
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                              Т.Камінська