ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXII

Скликання:

VII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

04.07.2019

Підготував:

Відділ комунальної власності управління земельних відносин та комунальної власності

Галузь:

Земельні ресурси

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1539
Про поновлення договорів сервітутного землекористування земельних ділянок несільськогосподарського призначення

РІШЕННЯ
      тридцять друга сесія VІІ скликання
 

від 04.07.2019 р. №1539
                           
Про поновлення договорів сервітутного землекористування земельних ділянок несільськогосподарського призначення
 
Розглянувши заяви громадян, фізичних осіб-підприємців про поновлення договору сервітутного землекористування земельної ділянки,  відповідно до статей 12, 98, 99, 100, 101, Земельного кодексу України, “Тимчасового порядку встановлення особистих строкових сервітутів під розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на земельних ділянках комунальної власності Коростенської міської ради”, затвердженого рішенням сорок восьмої сесії Коростенської міської ради VІ-го скликання від 20.10.2015 року, керуючись статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Коростенська міська рада, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури,   Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. В зв’язку з закінченням строку дії, поновити договір сервітутного землекористування від 13 вересня 2016 року земельної ділянки, яка надана рішенням восьмої сесії VII-го скликання Коростенської міської ради від 25.07.2016 року в сервітутне землекористування громадянину Марчуку Павлу Сергійовичу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення тимчасової споруди) по вулиці Козацькій, в районі будинку №10 міста Коростеня.
1.1. Встановити строк сервітутного землекористування громадянину Марчуку Павлу Сергійовичу земельної ділянки площею 0,0074 га цільового призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі(розміщення тимчасової споруди): 2 (два) роки 11(одинадцять) місяців.
1.2. Встановити розмір орендної плати за використання громадянину Марчуку Павлу Сергійовичу вказаної земельної ділянки: 1573,98 грн. (одна тисяча п’ятсот сімдесят три грн. 98 коп.) в рік; 131,17 грн. (сто тридцять одна грн. 17 коп.) в місяць.
 
2. В зв’язку з закінченням строку дії, поновити договір сервітутного землекористування від 04 липня 2016 року земельної ділянки, яка надана рішенням сьомої сесії VII-го скликання Коростенської міської ради від 23.06.2016 року в сервітутне землекористування фізичній особі-підприємцю Мельнийчук Наталі Олександрівні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення тимчасової споруди) на розі провулку Гербового та вулиці Козацької міста Коростеня.
2.1. Встановити строк сервітутного землекористування фізичній особі-підприємцю Мельнийчук Наталі Олександрівні земельної ділянки площею 0,0012 га цільового призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі(розміщення тимчасової споруди): 2 (два) роки 11(одинадцять) місяців.
2.2. Встановити розмір орендної плати за використання фізичній особі-підприємцю Мельнийчук Наталі Олександрівні вказаної земельної ділянки: 255,24 грн. (двісті п’ятдесят п’ять грн. 24 коп.) в рік; 21,27 грн. (двадцять одна грн. 27 коп.) в місяць.
 
3. Вище зазначеним особам в місячний термін укласти додаткові угоди до договорів про встановлення особистого строкового сервітуту земельних ділянок.
 
4. Відділу комунальної власності управління економіки Коростенської міської ради забезпечити реєстрацію та зберігання додаткових угод.

 5. Термін дії додаткової угоди до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, передбачений цим рішенням, встановлюється з дня його реєстрації.
 
Міський голова                                                     В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Заступник міського голови                                                                     О.Ясинецький
Начальник відділу архітектури, містобудування -
головний архітектор                                                                                  С.Тумаш
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                                 Т.Камінська