ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXII

Скликання:

VII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

04.07.2019

Підготував:

Відділ архітектури, містобудування

Галузь:

Будівництво та архітектура

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1528
Про надання дозволу на розробку детальних планів території

 
РІШЕННЯ
тридцять друга  сесія VІІ скликання
 

від   04.07.2019р.  № 1528
 
Про надання дозволу на розробку 
детальних планів території
 
         Розглянувши заяви громадян  та листи юридичних осіб щодо надання дозволу на розробку детальних планів території, відповідно до ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та  затверджений Наказом  Міністерства регіонального розвитку будівництва  та  житлово-комунального  господарства України №290 від 16.11.2011 «Порядок розроблення  містобудівної документації», ст.ст. 12, 20 Земельного кодексу України, керуючись ст. 25, п. 42 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
             1. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального  плану території  в районі   вулиці Сергія Кемського,52-Е  з метою  уточнення містобудівних умов та обмежень.
           1.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити  розробника детального  плану  території у необхідних для цього  межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації .
           1.2. Фінансування  робіт  із розроблення детального  плану  території  проводиться за згодою  власника нерухомого майна  по  вулиці Сергія Кемського,52-Е,  фізичною особою-підприємцем Левківським  Миколою Миколайовичем. 
            2. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального  плану території  в районі   вулиць                             Т. Кралі,113 та Селезньова,128  з метою  зміни  цільового призначення земельних ділянок, уточнення містобудівних умов та  обмежень для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
           2.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити  розробника детального  плану  території у необхідних для цього  межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації .
           2.2. Фінансування  робіт  із розроблення детального  плану  території  проводиться за згодою  власників нерухомого майна  по  вулиці Т. Кралі,113,  гр. Мещеряковою  Валентиною  Валентинівною,  по  вулиці   Селезньова,128   гр. Мещеряковим Сергієм Миколайовичем. 
            3. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального  плану території в товаристві  колективного саду «Залізничник-2» Коростенського відділу Південно-Західної залізниці  з метою  зміни  цільового призначення земельних ділянок, уточнення містобудівних умов та  обмежень для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
           3.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити  розробника детального  плану  території у необхідних для цього  межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації .
           3.2. Фінансування  робіт  із розроблення детального  плану  території  проводиться за згодою  власників земельних ділянок  в товаристві  колективного саду «Залізничник-2» Коростенського відділу Південно-Західної залізниці Білошицьким Анатолієм Васильовичем та Магер Мирославою Степанівною.
 
 
Міський голова                                                     В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури та
містобудування                                                                                         С.Тумаш
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                               Т.Камінська