ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXX

Скликання:

VII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

04.04.2019

Підготував:

Відділ архітектури, містобудування

Галузь:

Земельні ресурси

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1438
Про надання громадянам дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва

РІШЕННЯ
тридцята сесія VIІ скликання
                                                                                                        

від 04.04.2019 р.  № 1438
 
 Про надання громадянам дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва
 

Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів, відповідно до статей 12, 118, 121 Земельного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати громадянці Шот Світлані Петрівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) по вулиці Залізничній, 17-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
2. Надати громадянці Шот Ганні Олегівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) по вулиці Залізничній, 17-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
3. Надати громадянину Грибовському Сергію Анатолійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0300 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) по вулиці Зв'язківців, 13-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
  
4. Надати громадянину Герасимчуку Віталію Вікторовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) по 4 провулку Козака, 12 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
5. Надати громадянину Пашинському Сергію Андрійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) по вулиці І.Кузьмінського, 33-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
6. Надати громадянці Лісєєвій Оксані Григорівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) по вулиці Козака, 16-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
7. Надати громадянці Садурській Ользі Василівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) по вулиці Набережній, 6-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
8. Надати громадянці Прищепчук Світлані Миколаївні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) по вулиці Пролісковій, 107-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
9. Надати громадянину Соделю Віцентію Станіславовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0500 га для індивідуального садівництва в садово-городньому товаристві офіцерів запасу, робітників і службовців радянської армії «Зірка» міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
 
10. Надати громадянину Кузьменку Євгенію Володимировичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0300 га для індивідуального садівництва по вулиці О.Кобилянської, в районі будинку №30-Г міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
 
11. Надати громадянці Нестерчук Валентині Іванівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва по вулиці Козака, в районі житлового будинку №16 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
 
12. Надати громадянці Малофеєвій Ганні Степанівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0800 га для індивідуального садівництва по вулиці І.Кузьмінського, в районі житлового будинку №33 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
 
13. Надати громадянину Ничипоренку Володимиру Івановичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва по вулиці І.Тарнавського, в районі житлового будинку №23 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
 
14. Надати громадянину Мартинюку Михайлу Семеновичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва по провулку Д.Саченка, в районі житлового будинку №1 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
 
15. Надати громадянці Мороз Галині Григорівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва по вулиці 1 Травня, в районі житлового будинку №115 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
 
16. Надати громадянину Білошицькому Олександру Юрійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва по вулиці 1 Травня, в районі житлового будинку №115 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
 
17. Надати громадянину Висоцькому Андрію Вікторовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0100 га для індивідуального садівництва по вулиці Паризької комуни, в районі житлового будинку №31-А міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
 
18. Надати громадянину Тертичному Віталію Анатолійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0850 га для індивідуального
 
садівництва в товаристві колективного саду «Залізничник-2», ділянка №36 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
 
19. Надати громадянину Горобцову Андрію Анатолійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0024 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці І.Франка, в районі житлового будинку №9 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
20. Надати громадянці Моряковій Лідії Миколаївні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0030 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Героїв Небесної Сотні, в районі будинку №21 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
21. Надати громадянину Ярощуку Василю Миколайовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0030 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Грушевського, 11-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
22. Надати громадянину Романовському Руслану Петровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0045 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці В.Сосновського, 62-А, земельна ділянка №80 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
23. Надати громадянину Ничипоренку Андрію Андрійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0036 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці В.Сосновського, 62-А, земельна ділянка №79-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
24. Надати громадянину Нікітіну Юрію Володимировичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0045 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці В.Сосновського, 62-А, земельна ділянка №79 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
25. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
 
26. Погоджені проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження  до Коростенської міської ради.
 

27. Строк дії даного рішення становить 1 (один) рік з моменту прийняття.
 
Міський голова                                                            В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                                Т.Камінська