ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXIX

Скликання:

VII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

21.02.2019

Підготував:

Відділ архітектури, містобудування

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1391
Про затвердження технічної документації щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування Коростенському комунальному підприємству «Водоканал»

РІШЕННЯ
двадцять дев'ята сесія VIІ скликання
                                                                                                        

  від 21.02.2019 р.  № 1391                                                                          

Про затвердження технічної документації щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування Коростенському комунальному підприємству «Водоканал»
                                                                           
Розглянувши клопотання Коростенського комунального підприємства «Водоканал» про затвердження технічної документації щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування, відповідно до статей 12, 92, 123 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про Державний земельний кадастр», Положення про порядок справляння плати за землю на території міста Коростень, затвердженого рішенням двадцять другої сесії Коростенської міської ради VIІ-го скликання №1055 від 24.05.2018 року, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
      1. Затвердити технічну документацію щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» по вулиці Героїв Чорнобиля, 4-А міста Коростеня, площею 0,0058 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (кадастровий номер 1810700000:02:001:0951).
       1.1. Передати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал»  в постійне користування земельну ділянку площею 0,0058 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вулиці Героїв Чорнобиля, 4-А міста Коростеня.
 
       2. Затвердити технічну документацію щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» по вулиці В.Сосновського, 64-А міста Коростеня, площею 0,0036 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (кадастровий номер 1810700000:02:045:0165).
       2.1. Передати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал»  в постійне користування земельну ділянку площею 0,0036 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вулиці В.Сосновського, 64-А міста Коростеня.
 
       3. Затвердити технічну документацію щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» по вулиці Київській, 1-Б міста Коростеня, площею 0,7168 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (кадастровий номер 1810700000:01:015:0059).
       3.1. Передати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал»  в постійне користування земельну ділянку площею 0,7168 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вулиці Київській, 1-Б міста Коростеня.
 
       4. Затвердити технічну документацію щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» по вулиці Героїв Небесної Сотні, 3-Ж міста Коростеня, площею 0,0022 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (кадастровий номер 1810700000:02:001:0950).
       4.1. Передати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал»  в постійне користування земельну ділянку площею 0,0022 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вулиці Героїв Небесної Сотні, 3-Ж міста Коростеня.
 
        5. Затвердити технічну документацію щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» по вулиці В.Сосновського, 46-Г міста Коростеня, площею 0,0564 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (кадастровий номер 1810700000:01:004:0228).
       5.1. Передати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал»  в постійне користування земельну ділянку площею 0,0564 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вулиці В.Сосновського, 46-Г міста Коростеня.
 
        6. Затвердити технічну документацію щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» по вулиці В.Сосновського, 28-Ж міста Коростеня, площею 0,0060 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (кадастровий номер 1810700000:01:004:0227).
       6.1. Передати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал»  в постійне користування земельну ділянку площею 0,0060 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вулиці В.Сосновського, 28-Ж міста Коростеня.
 
        7. Затвердити технічну документацію щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» по вулиці Сергія Кемського, 106-А міста Коростеня, площею 0,0420 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (кадастровий номер 1810700000:01:041:0376).
       7.1. Передати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал»  в постійне користування земельну ділянку площею 0,0420 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вулиці Сергія Кемського, 106-А міста Коростеня.
 
       8. Затвердити технічну документацію щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» по вулиці Ольгинській, 12 міста Коростеня, площею 0,1334 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (кадастровий номер 1810700000:02:001:0952).
       8.1. Передати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал»  в постійне користування земельну ділянку площею 0,1334 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вулиці Ольгинській, 12 міста Коростеня.
        9. Затвердити технічну документацію щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» по вулиці Сергія Кемського, 1-В міста Коростеня, площею 0,5866 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (кадастровий номер 1810700000:02:025:0062).
       9.1. Передати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал»  в постійне користування земельну ділянку площею 0,5866 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вулиці Сергія Кемського, 1-В міста Коростеня.
 
     10. Затвердити технічну документацію щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» по вулиці Сергія Кемського, 46-Г міста Коростеня, площею 0,0059 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (кадастровий номер 1810700000:01:012:0124).
      10.1. Передати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал»  в постійне користування земельну ділянку площею 0,0059 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вулиці Сергія Кемського, 46-Г міста Коростеня.
 
       11. Затвердити технічну документацію щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» по вулиці Сергія Кемського, 7 міста Коростеня, площею 0,0825 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (кадастровий номер 1810700000:02:025:0063).
      11.1. Передати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал»  в постійне користування земельну ділянку площею 0,0825 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вулиці Сергія Кемського, 7 міста Коростеня.
 
     12. Затвердити технічну документацію щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування Коростенському комунальному підприємству «Водоканал» по вулиці Сергія Кемського, 48-З міста Коростеня, площею 0,0050 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (кадастровий номер 1810700000:01:012:0125).
      12.1. Передати Коростенському комунальному підприємству «Водоканал»  в постійне користування земельну ділянку площею 0,0050 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вулиці Сергія Кемського, 48-З міста Коростеня.
 
       13. Державний акт на право постійного користування землею Серія II-ЖТ №002617 від 16.04.1994 року, визнати таким що втратив чинність.
 
       14. Відділу державної реєстрації виконавчого комітету Коростенської міської ради забезпечити припинення права постійного користування у відповідності до Державного акту на право постійного користування землею Серія II-ЖТ №002617 від 16.04.1994 року, та провести реєстрацію виникнення нового права постійного користування земельних ділянок.
 
 
Міський голова                                                     В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                            Т.Камінська