ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXIX

Скликання:

VII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

21.02.2019

Підготував:

Відділ архітектури, містобудування

Галузь:

Будівництво та архітектура

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1414
Про надання дозволу на розробку детальних планів території

РІШЕННЯ
двадцять девята  сесія VІІ скликання
 

від   21.02.2019р.  № 1414
 
Про надання дозволу на розробку 
детальних планів території
 
         Розглянувши заяви громадян  та листи юридичних осіб щодо надання дозволу на розробку детальних планів території, відповідно до ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та  затверджений Наказом  Міністерства регіонального розвитку будівництва  та  житлово-комунального  господарства України №290 від 16.11.2011 «Порядку розроблення  містобудівної документації», ст.ст. 12, 20 Земельного кодексу України, керуючись ст. 25, п. 42 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального  плану території  в районі   вулиці Сергія Кемського,11-Б  з метою  уточнення містобудівних умов обмежень для реконструкції «Коростенського заводу МДФ».
           1.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити  розробника детального  плану  території у необхідних для цього  межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації .
           1.2. Фінансування  робіт  із розроблення детального  плану  території  проводиться за згодою  власника нерухомого майна  по  вулиці Сергія Кемського,11-Б,  Приватного акціонерного товариства «Коростенський завод МДФ».   
2. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального  плану території в районі  вулиці  Сергія Кемського,52-А з метою  зміни  цільового призначення земельних ділянок, уточнення містобудівних умов обмежень для розміщення та експлуатації будівель  і споруд  залізничного транспорту.
           2.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити  розробника детального  плану  території у необхідних для цього  межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації .
           2.2. Фінансування  робіт  із розроблення детального  плану  території  проводиться за згодою  власника  земельних ділянок по  вулиці  Сергія Кемського,52-А  Прокопенко Мирона Михайловича.
3. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального  плану території в районі вулиці Сергія Кемського,11-М  з метою  уточнення містобудівних умов обмежень для будівництва та обслуговування  об’єктів фізичної культури і спорту.
           3.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити  розробника детального  плану  території у необхідних для цього  межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації .
           3.2. Фінансування  робіт  із розроблення детального  плану  території  проводиться за згодою  користувача земельної ділянки  по  вулиці Сергія Кемського,11-М,  Товариства з  обмеженою відповідальністю «БФ  ПРОЕКТ».   
             4. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального  плану території  Товариства колективного саду заводу  шляхових машин «Жовтнева кузня»  з метою  зміни  цільового призначення земельної ділянки, уточнення містобудівних умов обмежень для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
           4.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити  розробника детального  плану  території у необхідних для цього  межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації .
           4.2. Фінансування  робіт  із розроблення детального  плану  території  проводиться за згодою  власника нерухомого майна  Лобацевича Віктора Олександровича в Товаристві колективного саду заводу  шляхових машин «Жовтнева кузня» .    
          5. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального  плану території  Товариства колективного саду офіцерів запаса  і в відставці ім. Жмаченко  з метою  зміни  цільового призначення земельної ділянки, уточнення містобудівних умов обмежень для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
           5.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити  розробника детального  плану  території у необхідних для цього  межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації .
 
           5.2. Фінансування  робіт  із розроблення детального  плану  території  проводиться за згодою  власника земельної ділянки Піскової Олени Миколаївни  в Товаристві колективного сада офіцерів запаса  і в відставці ім. Жмаченко.    
             6. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального  плану території   в районі  вулиці Івана Котляревського (К. Лібкнехта),166 з метою  зміни  цільового призначення земельної ділянки, уточнення містобудівних умов обмежень для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
           6.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити  розробника детального  плану  території у необхідних для цього  межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації .
           6.2. Фінансування  робіт  із розроблення детального  плану  території  проводиться за згодою  власника земельної ділянки  Станькевича Вячеслава Михайловича по  вулиці Івана Котляревського (К. Лібкнехта),166  .    
 
 
 
Міський голова                                                     В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                               Т.Камінська