ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXIV

Скликання:

VII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

30.08.2018

Підготував:

Відділ архітектури, містобудування

Галузь:

Земельні ресурси

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1182
Про надання громадянам дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва

РІШЕННЯ
двадцять четверта сесія VIІ скликання
                                                                                                        

від 30.08.2018 р.  № 1182
 
Про надання громадянам дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва
 
Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів, відповідно до статей 12, 118, 121 Земельного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати громадянину Петровському Юрію Миколайовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по 2 провулку Княжому, 15 міста Коростеня.
 
2. Надати громадянину Петренку Вячеславу Валерійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по 2 провулку Благодатному, 1 міста Коростеня.
 
3. Надати громадянину Трохимовичу Сергію Миколайовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Соборній, 35 міста Коростеня.
 
4. Надати громадянину Панченку Руслану Васильовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Василя Стуса, 117 міста Коростеня.
 
5. Надати громадянці Вигівській Валентині Йосипівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Василя Стуса, 97-В міста Коростеня.
 
6. Надати громадянину Ванкончуку Андрію Олександровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по провулку Соборному, 25 міста Коростеня.
 
7. Надати громадянину Мосійчуку Миколі Миколайовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Благодатній, 21 міста Коростеня.
 
8. Надати громадянину Задорожному Ярославу Миколайовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Соборній, 27 міста Коростеня.
 
9. Надати громадянину Васьківському Миколі Федоровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по провулку Соборному, 23 міста Коростеня.
 
10. Надати громадянину Абдурахманову Олексію Олеговичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по 1 провулку Благодатному, 10 міста Коростеня.
 
11. Надати громадянину Гошко Максиму Вікторовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по 1 провулку Благодатному, 42 міста Коростеня.
12. Надати громадянину Сабурову Івану Васильовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Благодатній, 3 міста Коростеня.
 
13. Надати громадянці Войналович Мирославі Юріївні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Суворова, 24 міста Коростеня.
 
14. Надати громадянці Юревич Наталі Олександрівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по провулку Залізничному, 42 міста Коростеня.
 
15. Надати громадянці Брошко Марії Олексіївні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по провулку Чолівському, 14-А міста Коростеня.
 
16. Надати громадянину Брошко Михайлу Михайловичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по провулку Чолівському, 14 міста Коростеня.
 
17. Надати громадянину Молоствову Олександру Олександровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по 4 провулку Козака, 5 міста Коростеня.
 
18. Надати громадянці Бойко Раїсі Петрівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Василя Стуса, 97-Б міста Коростеня.
 
19. Надати громадянину Наровському Олександру Петровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0300 га для індивідуального садівництва по вулиці комісара Наровського, в районі житлового будинку  №10-А міста Коростеня.
 
20. Надати громадянину Цюпаку Віталію Володимировичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0677 га для індивідуального садівництва по вулиці Селезньова, в районі житлового будинку №193 міста Коростеня.
 
21. Надати громадянину Мєшкову Володимиру Анатолійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0350 га для індивідуального садівництва по вулиці Л.Шевцової, в районі житлового будинку №6-Б міста Коростеня.
 
22. Надати громадянці Сластніковій Оксані Миколаївні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0050 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці В.Сосновського, в районі будинку №25-А міста Коростеня.
 
23. Надати громадянці Фоменко Валентині Кузьмівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0036 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Маяковського, 105-Ж міста Коростеня.
 
24. Надати громадянину Волківському Віктору Володимировичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0025 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Героїв Небесної Сотні, 19 міста Коростеня.
 
25. Надати громадянці Герасимчук Олені Миколаївні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0025 га для будівництва індивідуальних гаражів по провулку Сосновського, 42-Н міста Коростеня.
 
26. Надати громадянину Тимошенку Артему Васильовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по 2 провулку Благодатному, 14 міста Коростеня.
 
27. Надати громадянину Бондару Олександру Миколайовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Соборній, 3 міста Коростеня.
 
28. Надати громадянину Бігуну Анатолію Вікторовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по 1 провулку Гастелло, 15 міста Коростеня.
 
29. Надати громадянці Хомич Надії Степанівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0820 га для індивідуального садівництва в садовому товаристві «Ветеран», ділянка №37 міста Коростеня.
 
30. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
 
31. Погоджені проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження  до Коростенської міської ради.
 
32. Строк дії даного рішення становить 1 (один) рік з моменту прийняття.
 
Міський голова                                                            В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                                Т.Камінська