ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

11.04.2024

Підготував:

Управління економіки

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1716
Про створення нових індустріальних парків на території Коростенської міської територіальної громади

РІШЕННЯ
тридцять друга сесія VIII скликання
 

 
від  11.04.2024 року   №1716                                                    
 
Про створення нових індустріальних парків
на території Коростенської міської територіальної громади
 
З метою забезпечення сприятливих умов для залучення інвестицій в економіку громади, активізації економічного розвитку та підвищення інвестиційної привабливості громади, розвитку сучасної виробничої та ринкової інфраструктури, впровадження ресурсоефективного та чистого виробництва, створення нових робочих місць, зростання надходжень до бюджетів усіх рівнів, враховуючи ефективний розвиток індустріального парку «Коростень», у співпраці з проектом USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), відповідно до оперативної цілі 1.3. «Підвищення та зміцнення інвестиційного потенціалу» Стратегічного плану розвитку Коростенської міської територіальної громади до 2030 року, розпорядження КМУ від 24.02.2023 року за № 176-р «Про схвалення Стратегії розвитку індустріальних парків на 2023-2030 роки, керуючись Законом України від 21.06.2012 № 5018-VI «Про індустріальні парки» (зі змінами) та ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 

  1. Створити на території Коростенської міської територіальної громади два нових  індустріальних парки, а саме:

1.1. індустріальній парк № 1 - на двох земельних ділянках, які розділені дорогою площею 56,1741 га (кадастровий номер 1822386600:14:000:0035) та 22,8495 га (кадастровий номер 1822386600:14:000:0010) з цільовим призначенням – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, що розташована за адресою м. Коростень, провулок Залізничний, 7.
1.2. індустріальний парк № 2 - на земельній ділянці площею 18,85 га за рахунок земель з цільовим призначенням Секція J «Землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення», що розташована за межами населених пунктів Коростенської міської територіальної громади.

  1. Управлінню економіки відповідно до заходів і завдань Програми по залученню інвестицій та поліпшенню інвестиційного клімату Коростенської міської територіальної громади на 2020-2024 роки, розробити проєкти Концепцій розвитку індустріальних парків та винести на їх на затвердження сесії міської ради.

  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Ясинецького О.А. та постійну комісію міської ради з питань бюджету, економіки та комунальної власності.

 
 
 
Міський голова                                               Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
Секретар міської ради                                                           О.Олексійчук
 
Заступник міського голови                                                   О.Ясинецький
 
Начальник управління   економіки                                       В.Стужук
 
Начальник юридичного відділу                                            Т.Камінська   
 
Начальник відділу організаційного
       забезпечення діяльності міської ради                                   О.Заєць