ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

22.02.2024

Підготував:

Відділ комунальної власності управління земельних відносин та комунальної власності

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1670
Про надання дозволів на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)

РІШЕННЯ
тридцять перша сесія VІІІ скликання
 

від 22.02.2024 р. №1670
 
Про надання дозволів на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
 
Розглянувши клопотання юридичних осіб стосовно отримання дозволів на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), керуючись статтями 12, 122,123 Земельного кодексу України, ст.19, 25, 55 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати Коростенській міській організації Товариства Червоного хреста України (код ЄДРПОУ 24708040) дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка перебуває у її постійному користуванні, по вулиці Ольгинській, 9, м. Коростень, орієнтовною площею 0,3812 га, для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій (03.04).
2. Надати Комунальному підприємству теплозабезпечення (код ЄДРПОУ 31871157) дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка перебуває у його постійному користуванні, по вулиці Зв’язківців, 7, м. Коростень, орієнтовною площею 0,1102 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (11.04).
3. Остаточну площу встановити геодезичним способом при розробці технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
4. Розроблені технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) подати на розгляд та затвердження до Коростенської міської ради.
 
 
 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

 
 
 
Секретар міської ради                                                                                       О. Олексійчук
 
 
 
Заступник міського голови                                                                               В. Корнійчук
 
Начальник управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                  І. Каменчук
 
Заступник начальника управління земельних відносин
та комунальної власності - начальник
відділу земельних відносин                                                                              О. Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                              О. Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                                        Т. Камінська