ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

22.02.2024

Підготував:

Відділ комунальної власності управління земельних відносин та комунальної власності

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1667
Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування Об’єднанню співвласників багатоквартирних будинків «Іскорость»

РІШЕННЯ
тридцять перша сесія VІІІ скликання
 

від 22.02.2024 р. №1667
 
Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування Об’єднанню співвласників багатоквартирних будинків «Іскорость»
 
Розглянувши клопотання Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків «Іскорость» про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування, відповідно до ст.12, 92, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, ст.19, 25, 50 Законом України «Про землеустрій», та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
        1. Надати Об’єднанню співвласників багатоквартирних будинків «Іскорость» (код ЄДРПОУ 22050027) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, орієнтовною площею 0,2500 га, цільового призначення (02.03.) для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вулиці Грушевського, 72-Б, м. Коростень за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської територіальної громади.
          2. Надати Об’єднанню співвласників багатоквартирних будинків «Іскорость» (код ЄДРПОУ 22050027) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, орієнтовною площею 0,6500 га, цільового призначення (02.03.) для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вулиці Київській, 5, м. Коростень за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської територіальної громади.
          3. Надати Об’єднанню співвласників багатоквартирних будинків «Іскорость» (код ЄДРПОУ 22050027) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, орієнтовною площею 0,3500 га, цільового призначення (02.03.) для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вулиці Київській,9, м. Коростень за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської територіальної громади.
          4. Надати Об’єднанню співвласників багатоквартирних будинків «Іскорость» (код ЄДРПОУ 22050027) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, орієнтовною площею 0,1200 га, цільового призначення (02.03.) для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вулиці Київській,13, м. Коростень за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської територіальної громади.
          5. Надати Об’єднанню співвласників багатоквартирних будинків «Іскорость» (код ЄДРПОУ 22050027) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, орієнтовною площею 0,2000 га, цільового призначення (02.03.) для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вулиці Київській,17-А, м. Коростень за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської територіальної громади.
          6. Надати Об’єднанню співвласників багатоквартирних будинків «Іскорость» (код ЄДРПОУ 22050027) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, орієнтовною площею 0,5600 га, цільового призначення (02.03.) для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вулиці Київській,17-Б, м. Коростень за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської територіальної громади.
7. Остаточну площу встановити геодезичним способом при розробці проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування.
8. Рекомендувати Об’єднанню співвласників багатоквартирних будинків «Іскорость» замовити у розробників документації із землеустрою, які мають право на виконання даного виду робіт, розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування.
9. Розроблену документацію із землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування, подати на затвердження до Коростенської міської ради.
 
 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

 
 
 

Секретар міської ради                                                                                          О. Олексійчук

 
Заступник міського голови                                                                                  В. Корнійчук
 
Начальник управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                       І. Каменчук
 
Заступник начальника управління земельних
відносин та комунальної власності-
начальник відділу земельних відносин                                                               О. Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                О. Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                                          Т. Камінська