ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

21.12.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1608
Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди ТОВ «ЛИТ ВІТЕР» за межами населених пунктів Коростенської міської територіальної громади для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій

РІШЕННЯ
тридцята сесія VІІІ скликання

 
від 21.12.2023 р. №1608
 
Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди ТОВ «ЛИТ ВІТЕР» за межами населених пунктів Коростенської міської територіальної громади для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій
 
Розглянувши клопотання ТОВ «ЛИТ ВІТЕР» про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди, відповідно до статей 12, 93, 122, 123, 124 Земельного кодексу України, статті 19 Закону України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
          1. Надати Товариству з обмеженою відповідальністю «ЛИТ ВІТЕР»  (ЄДРПОУ 45250212) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення 11(одинадцяти) земельних ділянок на умовах оренди, орієнтовною площею 0,6000 га кожна, всього загальною площею 6,6000 га за межами населених пунктів Коростенської міської територіальної громади, цільового призначення: (14.01) для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (побудова вітряного парку), за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської територіальної громади.
           2. Надати Товариству з обмеженою відповідальністю «ЛИТ ВІТЕР»  (ЄДРПОУ 45250212) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення 3(трьох) земельних ділянок на умовах оренди зі зміною цільового призначення із (01.17) земель запасу комунальної власності (земельна ділянка: 1822386400:04:000:0228, площею 34,2336 га) на (14.01) для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (побудова вітряного парку) орієнтовною площею 0,6000 га кожна, всього загальною площею 1,8000 га за межами населених пунктів Коростенської міської територіальної громади.
           3. Надати Товариству з обмеженою відповідальністю «ЛИТ ВІТЕР»  (ЄДРПОУ 45250212) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення 3(трьох) земельних ділянок на умовах оренди зі зміною цільового призначення із (01.17) земель запасу комунальної власності(земельна ділянка: 1822386400:04:000:0214, площею 7,5821 га) на (14.01) для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (побудова вітряного парку)орієнтовною площею 0,6000 га кожна, всього загальною площею 1,8000 га за межами населених пунктів Коростенської міської територіальної громади.
4. Остаточну площу встановити геодезичним способом при розробці проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
5. Рекомендувати ТОВ «ЛИТ ВІТЕР» замовити у розробників документації із землеустрою, які мають право на виконання даного виду робіт, розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
6. Розроблену документацію із землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди, подати на затвердження до Коростенської міської ради.
 
 
 
 
Міський голова                                                    Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
Секретар міської ради                                                                                О. Олексійчук
 
 
 
Заступник міського голови                                                                        В. Корнійчук
 
Начальник управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                           І. Каменчук
 
Заступника начальника управління земельних
відносин та комунальної власності,
начальник відділу земельних відносин                                                    О. Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                       О. Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                                 Т. Камінська