ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

26.10.2023

Підготував:

Управління земельних відносин та комунальної власності

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1500
Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування

РІШЕННЯ
двадцять восьма сесія VІІІ скликання
 

від 26.10.2023 р. №1500
 
Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування
 

Розглянувши клопотання юридичних осіб щодо надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування, відповідно до ст.12, 92, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, ст.19, 25, 50 Законом України «Про землеустрій», та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати дозвіл ОСББ «Залізничник-74» (ЄДРПОУ 41429809) на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, орієнтовною площею 0,5500 га, для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку (02.03) по вулиці Шевченка, 74, в місті Коростені за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської територіальної громади.
2. Надати дозвіл ОСББ «Коростень-Центральне» (ЄДРПОУ 40513648) на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, орієнтовною площею 0,3200 га, для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку (02.03) по вулиці Грушевського, 25, в місті Коростені за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської територіальної громади.
3. Надати дозвіл відділу культури і туризму виконавчого комітету Коростенської міської ради (ЄДРПОУ 13554438) на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування (03.05) по вулиці Романа Козаренка, 22-Г, село Бехи Коростенського району Житомирської області за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської територіальної громади.
4. Надати дозвіл Головному управлінню національної поліції в Житомирській області (ЄДРПОУ 40108625) на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, орієнтовною площею 0,0500 га, для розміщення та постійної діяльності Національної поліції, її територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Національної поліції (15.10), по вулиці Шевченка, 46-А, в місті Коростені за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської територіальної громади.
5. Остаточну площу встановити геодезичним способом при розробці проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування.
6. Рекомендувати зазначеним у рішенні особам замовити у розробників документації із землеустрою, які мають право на виконання даного виду робіт, розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування.
7. Розроблену документацію із землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування, подати на затвердження до Коростенської міської ради.
 
 
 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

 
 
 

Секретар міської ради                                                                                          О. Олексійчук

 
Заступник міського голови                                                                                  В. Корнійчук
 
Начальник управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                       І. Каменчук
 
Заступник начальника управління земельних
відносин та комунальної власності-
начальник відділу земельних відносин                                                               О. Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                О. Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                                          Т. Камінська
 
Староста Бехівського старостинського округу                                                  І. Конюх