ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

07.09.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1414
Про надання дозволу на розробку детальних планів території

РІШЕННЯ
двадцять п’ята  сесія VІІІ скликання

 
від 07.09.2023 р. №1414
 
Про надання дозволу на розробку
детальних планів території
 
 
 
 
Розглянувши заяви громадян та листи юридичних осіб щодо надання дозволу на розробку детальних планів території, відповідно до ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про землеустрій», ст.ст.12, 20 Земельного кодексу України, Наказу Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України №290 від 16.11.2011р. «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», ДБН Б.1.1-14:2021, схеми планування території  Житомирської області (рішення обласної ради  від 07.03.2018р №966.) та  схеми планування території  Коростенського  району, керуючись  ст.25, п. 42 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
          1. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території в садовому товаристві                     ім. Г. Ф. Наценко, м. Коростень, для уточнення містобудівних умов та обмежень з метою зміни цільового призначення земельної ділянки із  «для індивідуального садівництва» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».
          1.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.       
          1.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника нерухомого майна в Садовому товаристві                     ім. Г. Ф. Наценко, м. Коростень, громадянкою   Василенко Людмилою Миколаївною.
           2. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території,  що знаходиться за межами  с. Бехи, Коростенського району, Житомирської області для розміщення та  обслуговування будівель торгівлі з метою зміни цільового призначення земельної ділянки, уточнення містобудівної ситуації  та надання містобудівних умов і обмежень за результатом детального плану території.
         2.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.       
         2.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника земельної ділянки, громадянином Галензою Володимиром Івановичем.
        3. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території,  що знаходиться в районі вулиці Корольова,19, с. Вороневе, Коростенського району, Житомирської області з метою зміни цільового призначення земельної ділянки із «для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», уточнення містобудівної ситуації  та надання містобудівних умов і обмежень за результатом детального плану території.
         3.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.       
         3.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника нерухомого майна по вулиці Корольова,19,                  с. Вороневе, Коростенського району, Житомирської області, громадянином Селюком Михайлом Олексійовичем.
        4. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території  по вулиці Сергія Кемського, 11-У, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки  та уточнення містобудівної документації для надання містобудівних умов та обмежень для будівництва станції технічного обслуговування.
       4.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.
      4.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника земельної ділянки по вулиці Сергія Кемського, 11-У, м. Коростень, товариством з обмеженою відповідальністю «ТРАНСЛОГІСТИК 2021».
      5. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території в районі вулиці Базарна,9,     м. Коростень, для уточнення містобудівних умов та обмежень з метою зміни цільового призначення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
          5.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.       
          5.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника нерухомого майна по вулиці Базарна,9,                        м. Коростень, громадянкою   Бех Світланою Володимирівною.
          6. Внести зміни  в п.2 рішення вісімнадцятої сесії VIII скликання  Коростенської міської ради №1040 від 24.11.2022р. і викласти п. 2 в такій редакції: Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території та стратегічної екологічної оцінки  проекту документу державного планування детального плану території земельної ділянки орієнтовною  площею  85,0000 га для розміщення об’єктів з переробки відходів та будівництво регіонального полігону твердих побутових відходів за межами  с. Клочеве з метою уточнення можливості розміщення даних об’єктів, улаштування під’їзних доріг та надання дозволу на формування  земельних ділянок за результатом детального плану території.
        6.1. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку стратегічної екологічної оцінки  проекту документу державного планування детального плану території для розміщення об’єктів з переробки відходів та будівництво регіонального полігону твердих побутових відходів за межами  с. Клочеве Коростенської міської територіальної громади.
       6.2. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території та стратегічної екологічної оцінки  проекту шляхом проведення  процедури тендерної закупівлі через  систему Prozorro у необхідних для цього межах та укласти договір на розробку містобудівної документації.       
       6.3. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться виконавчим комітетом Коростенської міської ради.
 
 
Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
Секретар міської ради                                                                   О.Олексійчук  
            
Перший заступник міського голови                                             В. Вигівський
 
Заступник міського голови                                                           В. Корнійчук
 
Заступник міського голови                                                           О. Ясинецький
Начальник відділу
архітектури та містобудування                                                        С. Тумаш
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                         О.Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                  Т. Камінська