ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXIV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

06.07.2023

Підготував:

Управління земельних відносин та комунальної власності

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1340
Про надання дозволу на розробку детальних планів території

РІШЕННЯ
двадцять четверта сесія VІІІ скликання
 
 
від 06.07.2023 р. №1340
 
Про надання дозволу на розробку
детальних планів території
 
Розглянувши заяви громадян та листи юридичних осіб щодо надання дозволу на розробку детальних планів території, відповідно до ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про землеустрій», ст.ст.12, 20 Земельного кодексу України, Наказу Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України №290 від 16.11.2011р. «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», ДБН Б.1.1-14:2021, схеми планування території  Житомирської області (рішення обласної ради  від 07.03.2018р №966.) та  схеми планування території  Коростенського  району, керуючись  ст.25, п. 42 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
 
                1. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території,  що знаходиться за межами  населеного пункту Грозине, Коростенського району, Житомирської області для облаштування під’їзної дороги до полігону  твердих побутових відходів з метою  уточнення містобудівної ситуації  та надання дозволу на формування  земельної ділянки за результатом детального плану території.
      1.1.Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території шляхом проведення  процедури тендерної закупівлі через  систему Prozorro у необхідних для цього межах та укласти договір на розробку містобудівної документації.       
          1.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території     проводиться Комунальним виробничо -господарським підприємством.
          2. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території,  що знаходиться за межами  населеного пункту Кожухівка, Коростенського району, Житомирської області для розміщення об’єктів автомобільного транспорту з метою уточнення містобудівної ситуації  та надання містобудівних умов і обмежень за результатом детального плану території.
         2.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.       
         2.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою забудовника, товариством з обмеженої відповідальністю «АВТОДІМ ФОРВАРД».
           3. Внести зміни  в п.2 рішення вісімнадцятої сесії VIII скликання  Коростенської міської ради №1040 від 24.11.2022р. і викласти п. 2 в такій редакції: Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території земельної ділянки орієнтовною  площею  85,0000 га для розміщення нового індустріального парку, та  будівництво регіонального полігону твердих побутових відходів за межами с. Клочове з метою зміни цільового призначення земельної ділянки, уточнення можливості розміщення даних об’єктів, улаштування під’їзної дороги та надання дозволу на формування  земельних ділянок за результатом детального плану території.
      3.1. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку стратегічної екологічної оцінки  проекту документу державного планування детального плану території розміщення нового індустріального парку, та  будівництво регіонального полігону твердих побутових відходів за межами с. Клочове Коростенської міської територіальної громади.
       3.2. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території та стратегічної екологічної оцінки  проекту шляхом проведення  процедури тендерної закупівлі через  систему Prozorro у необхідних для цього межах та укласти договір на розробку містобудівної документації.       
       3.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться виконавчим комітетом Коростенської міської ради.
 
 
Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
Секретар міської ради                                                                   О.Олексійчук              
Заступник міського голови                                                           В. Корнійчук
Начальник відділу
архітектури та містобудування                                                        С. Тумаш
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                         О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                  Т. Камінська