ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.05.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1288
Про надання дозволу на розробку технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва спадкоємцю земельних часток (паїв)

РІШЕННЯ
двадцять третя сесія VІІІ скликання

 
від 25.05.2023 р. №1288
 
Про надання дозволу на розробку технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва спадкоємцю земельних часток (паїв)
 
Розглянувши заяву гр. Волківської  Людмили Петрівни щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, як спадкоємиці сертифікату на право на земельні частки (паю) ЖТ № 0298621 із числа земель реформованого КСП «Світанок» у межах Коростенської міської територіальної громади, відповідно до свідоцтва про право на спадщину за законом від 13.02.2018 року, ст. 12, 22, 25 до Земельного кодексу України, ст.55 Закону України «Про землеустрій», Закону України від «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст. 1, 2, 3, 5, 9, 11 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл громадянці Волківській Людмилі Петрівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (частки) паю в натурі (на місцевості) згідно контуру земельної частки (паю) 320 орієнтовною площею 1,02 га із земель колективної власності реформованого КСП «Світанок» в межах Коростенської міської територіальної громади (колишньої Каленської сільської ради Коростенського району Житомирської області), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

  2. Громадянці замовити в розробника документацію із землеустрою, який має право на виконання даного виду робіт та відповідно до чинного законодавства подати її для затвердження на сесію міської ради.

 
 
Міський голова                                              Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
 
 
 
Секретар міської ради                                                                                       О. Олексійчук
 
Заступник міського голови                                                                               В. Корнійчук
 
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                  І. Каменчук
 
Заступник начальника Управління земельних
відносин та комунальної власності
начальник відділу земельних відносин                                                           О. Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                              О. Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                                        Т. Камінська
 
Староста Каленського старостинського округу                                             Р.Синько