ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Чинний

Сесія:

XXII

Скликання:

VII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

24.05.2018

Підготував:

Відділ організаційного забезпечення діяльності міської ради

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    2
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1082
Про внесення змін до Регламенту роботи Коростенської міської ради VIІ скликання, затвердженого рішенням міської ради від 17.12.2015 року №13, зі змінами

РІШЕННЯ
двадцять друга  сесія VІІ скликання
 
від  24.05.2018 р. №1082 
 
Про внесення змін до Регламенту роботи Коростенської міської ради VIІ скликання, затвердженого рішенням міської ради  від 17.12.2015 року №13, зі змінами
 
Враховуючи напрацювання робочої групи по розробці Регламенту роботи міської ради VIІ скликання, рекомендації постійної комісії з питань законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади, депутатської діяльності та етики, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1.Внести зміни до ст. 26. Порядок денний сесії та пленарного засідання міської ради Регламенту роботи Коростенської міської ради  VIІ скликання, затвердженого рішенням  міської ради від 17.12.2015 року №13 (зі змінами  від 28.01.2016 року № 71, від 21.04.2016 року № 172, від 22.02.2018р. №985), та викласти її в наступній редакції:
 
1.Пропозиції щодо питань на розгляд міської ради можуть вноситися міським головою, постійними комісіями, депутатами, загальними зборами громадян, виконавчим комітетом міської ради та Громадською радою міста Коростеня.
2. Проект порядку денного сесії ради, не пізніше як за 20 робочих днів до дати початку сесії ради, формує міський голова на основі затвердженого радою плану роботи та поданих пропозицій.
3.Пропозиції до порядку денного, внесені пізніше зазначеного терміну або під час сесії, вносяться на розгляд міської ради після обговорення та підготовки висновку про доцільність їх включення до порядку денного сесії відповідною постійною комісією. Якщо пропозицію до порядку денного сесії внесено під час сесії без відповідного висновку постійної комісії, рада може прийняти рішення про перенесення розгляду цього питання на наступну сесію або, в разі невідкладності, розглянути його без розгляду в постійній комісії. В обох випадках приймається відповідне рішення.
4.Проект порядку денного сесії, сформований відповідно до встановлених вимог, обговорюється і затверджується в цілому радою більшістю голосів депутатів від їх загального складу.
5.Питання затвердженого порядку денного сесії міської ради можуть розглядатися в іншій послідовності, ніж передбачено, відкладатися, змінюватися чи виключатися з порядку денного за рішенням міської ради, яке приймається більшістю голосів депутатів від загального складу ради.
 
Міський голова                                                                     В.Москаленко   
 
Секретар міської ради                                                   В.Вигівський
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                          О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                   Т.Камінська