ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

23.12.2021

Підготував:

Відділ архітектури, містобудування

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 737
Про надання дозволу на розробку детальних планів території

РІШЕННЯ
дванадцята сесія VІІІ скликання

від 23.12.2021 р. №737
 
 
Про надання дозволу на розробку детальних планів території
 
Розглянувши заяви громадян та листи юридичних осіб щодо надання дозволу на розробку детальних планів території, відповідно до ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.ст.12, 20 Земельного кодексу України, Постанови Кабінету Міністрів України №926 від 01.09.2021р. «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», керуючись  ст.25, п. 42 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
 
 
ВИРІШИЛА:
           1. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території в районі  Південної ділянки Межирічського родовища за межами с. Межирічка, Коростенського району, Житомирської обл., з метою уточнення  містобудівної ситуації для   розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами, для  видобування  незмінених гранітів придатних для  виготовлення блоків, відходів та  порушених вивітрюванням гранітів придатних для виробництва щебеню будівельного.
           1.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації після  внесення змін до ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».  
           1.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території в районі  Південної ділянки Межирічського родовища за межами с. Межирічка, Коростенського району, Житомирської області проводиться за згодою  товариством  з обмеженою відповідальністю  «ГЛОБАЛ СТОУН КАСТЛ».
          2. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території в районі вулиці Польовій,1,                      с.  Бехи, Коростенського району, Житомирської області,  з метою уточнення  містобудівної ситуації для   розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств  переробної, машинобудівної та іншої промисловості, а також визначення меж земельної ділянки.
           2.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації .
           2.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території по вулиці Польова,1, с. Бехи, Коростенського району, Житомирської області проводиться за згодою власника нерухомого майна  Приватним підприємством  «ГУРТ – МАЙСТЕР».
 
           3. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території житлового кварталу згідно генерального плану міста Коростеня  розробленого Київським ДП «Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «Діпромісто» імені Ю. М. Білоконя», орієнтовною площею 7,000 га в районі вулиці  Гастелло, м.Коростень, Житомирської обл.  з метою уточнення забудови  та  містобудівних умов та обмежень на  будівництво багатоквартирної забудови.
           3.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.
           3.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою забудовника,  товариством з обмеженою відповідальністю «ДОМОБУДІВНИЙ КОМБІНАТ «МОДУЛЬ».
 
          4. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території  по вулиці Промисловій, в районі будівлі №9-Б, з метою уточнення містобудівних умов та обмежень для будівництва індивідуальних гаражів (розміщення станції технічного обслуговування).
           4.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.   
          4.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника нерухомого майна по вулиці Промисловій, 9-Б, громадянином   Ортлібом  В’ячеславом Миколайовичем.
 
           5. Внести зміни  в п.2.2 рішення дев’ятої сесії VIII скликання  Коростенської міської ради №540 від 23.09.2021р. в частині  фінансування  робіт по розробленню детального плану території, в зв’язку із зміною власника об’єкта нерухомого майна і викласти п. 2.2. в такій редакції : «Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника нерухомого майна по вулиці Базарна площа,1, фізичною  особою-підприємцем Бухом  Геннадієм Юзефовичем.
 
 
Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
Секретар міської ради                                                                   О.Олексійчук             
Заступник міського голови                                                           О. Ясинецький
Начальник відділу
архітектури та містобудування                                                              С. Тумаш
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                         О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                  Т. Камінська