ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

IX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

23.09.2021

Підготував:

Управління земельних відносин та комунальної власності

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 574
Про розгляд клопотання ТОВ «АГРО-ХОЛДИНГ МС» щодо внесення змін до договорів оренди невитребуваних земельних часток (паїв)

РІШЕННЯ
дев’ята сесія VІІІ скликання
 
від 23.09.2021 р. №574
 
Про розгляд клопотання ТОВ «АГРО-ХОЛДИНГ МС» щодо внесення змін до договорів оренди невитребуваних земельних часток (паїв)
 
Розглянувши клопотання ТОВ «АГРО-ХОЛДИНГ МС» про внесення змін до договорів оренди землі, відповідно до рішення другої сесії VIIІ скликання від 24.12.2020 року Коростенської міської ради «Про внесення змін до рішення 31 сесії VII скликання від 23.05.2019 р. №1464 «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки несільськогосподарського та сільськогосподарського призначення на території міста Коростеня», відповідно до ст. 16, 17 Закону України «Про оренду землі», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії рейдерству», яким внесено зміни щодо процедури поновлення договорів оренди землі, згідно ст. 12, 93, 123, 124, 125, 126¹, 134 Земельного кодексу України, підпункту 288.5.1. пункту 288.5 ст. 288 Податкового кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись пунктом 34 частини 1 ст. 26, ст. 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. В зв’язку з приведенням у відповідність до рішення другої сесії VIIІ скликання від 24.12.2020 року Коростенської міської ради «Про внесення змін до рішення 31 сесії VII скликання від 23.05.2019 р. №1464 «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки несільськогосподарського та сільськогосподарського призначення на території міста Коростеня» діючих договорів оренди невитребуваних земельних часток (паїв) від 28.01.2020 року та 22.10.2020 року, укладених Товариством з обмеженою відповідальністю «АГРО-ХОЛДИНГ МС» (код ЄДРПОУ 34575937) з Каленською сільською радою, внести зміни в зазначені діючі договори оренди землі в частині збільшення відсоткової ставки орендної плати до 12% від нормативної грошової оцінки згідно додатку.
2. Товариству з обмеженою відповідальністю «АГРО-ХОЛДИНГ МС» в місячний термін укласти додаткові угоди до договорів оренди землі, зазначених в п.1. рішення.
 3. Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради підготувати додаткові угоди до договорів оренди землі.
4. Доручити міському голові Москаленку В.В. укласти від імені міської ради додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок, зазначених в пункті 1 даного рішення.
5. Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради забезпечити реєстрацію та зберігання додаткових угод.
6. Рекомендувати ГУ ДПС у Житомирській області забезпечити контроль щодо своєчасного надходження та повноти сплати орендної плати за використання вищевказаної земельної ділянки на рахунок місцевого бюджету у відповідності до Земельного та Податкового кодексів України.


Міський голова                                                    Володимир МОСКАЛЕНКО
Секретар міської ради                                                                              О. Олексійчук
 
Заступник міського голови                                                                      О.Ясинецький
 
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                    С.Любочко
 
Заступник начальника Управління земельних відносин
та комунальної власності -
начальник відділу земельних відносин                                                              О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                 О.Заєць
 
Головний спеціаліст відділу земельних відносин                                             І. Киселевич
 
Начальник юридичного відділу                                                                Т.Камінська

 

ДОДАТКИ

1 574 дод.pdf Переглянути