ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

IX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

23.09.2021

Підготував:

Управління земельних відносин та комунальної власності

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 570
Про надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди

РІШЕННЯ
дев’ята сесія VІІІ скликання
 
від 23.09.2021 р. №570
 
Про надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди
 
 Розглянувши заяви громадян та клопотання юридичних осіб про надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди, відповідно до статті 19 Закону України «Про землеустрій», ст. 14 Закону України «Про землі енергетики та правовий режим спеціальних зон енергетичних об'єктів», статей 12, 93, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати Акціонерному товариству «Житомиробленерго» (код ЄДРПОУ 22048622) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди, орієнтовною площею 0,0048 га – для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії (код КВЦПЗ 14.02.) по вулиці Грушевського, міста Коростеня за рахунок земель енергетики Коростенської міської територіальної громади.
2. Надати ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ТРУБНИЙ ЗАВОД «ТРУБОСТАЛЬ» (код ЄДРПОУ 13548581) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 0,7500 га - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості по вулиці Шатрищанській, 65               м. Коростеня за рахунок земель промисловості Коростенської міської територіальної громади.
2.1 Надати Управлінню земельних відносин та комунальної власності (код ЄДРПОУ 44010835) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,4000 га - для земель загального користування, які використовуються як вулиці, майдани, проїзди, шляхи, набережні по вулиці Шатрищанській, 65, м. Коростеня за рахунок земель промисловості Коростенської міської територіальної громади.
3. Надати Товариству з обмеженою відповідальністю «ГЛОБАЛ СТОУН КАСТЛ» (код ЄДРПОУ 42872763) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 0,3000 га - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами, яка розташована на території Коростенської міської територіальної громади (за межами населеного пункту с. Межирічка, Коростенського району, Житомирської області) за рахунок земель запасу Коростенської міської територіальної громади.
4. Надати Товариству з обмеженою відповідальністю «ГЛОБАЛ СТОУН КАСТЛ» (код ЄДРПОУ 42872763) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 1,3000 га - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами, яка розташована на території Коростенської міської територіальної громади (за межами населеного пункту с. Межирічка, Коростенського району, Житомирської області) за рахунок земель запасу Коростенської міської територіальної громади.
5. Надати Товариству з обмеженою відповідальністю «ГЛОБАЛ СТОУН КАСТЛ» (код ЄДРПОУ 42872763) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 0,3000 га - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами, яка розташована на території Коростенської міської територіальної громади (за межами населеного пункту с. Межирічка, Коростенського району, Житомирської області) за рахунок земель запасу Коростенської міської територіальної громади.
6. Надати Товариству з обмеженою відповідальністю «Житомиркомунсервіс» (код ЄДРПОУ 38190789) дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 0,0600 га - для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, яка розташована на території Коростенської міської територіальної громади (за межами населеного пункту с. Сарновичі, Коростенського району, Житомирської області) за рахунок земель запасу Коростенської міської територіальної громади.
7. Остаточну площу встановити геодезичним способом при розробці проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
8. Рекомендувати зазначеним у рішенні особам замовити у розробників документації із землеустрою, які мають право на виконання даного виду робіт, розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
 

 
Міський голова                                                    Володимир МОСКАЛЕНКО
Секретар міської ради                                                                              О. Олексійчук
 
Заступник міського голови                                                                      О.Ясинецький
 
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                    С.Любочко
 
Заступник начальника Управління земельних відносин-
начальник відділу земельних відносин                                                              О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                 О.Заєць
 
Головний спеціаліст відділу земельних відносин                                             І. Киселевич
 
Начальник юридичного відділу                                                                Т.Камінська