ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

VI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

10.06.2021

Підготував:

Управління земельних відносин та комунальної власності

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 380
Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність у межах приєднаних територій

РІШЕННЯ
шоста сесія VІІІ скликання

 
від 10.06.2021 р. № 380
 
Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність у межах приєднаних територій
 
Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність у межах приєднаних територій, відповідно до ст. 12, 116, п.7 ст. 118, 121 Земельного кодексу України, «Плану зонування територій міста Коростеня», затвердженого рішенням сімнадцятої сесії Коростенської міської ради VІІ скликання від 19.07.2019 року, «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням п’ятої сесії Коростенської міської ради VІІІ скликання від 15.04.2021 року, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати громадянці Голубінській Ніні Михайлівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Новаківській, в районі будинку №13 с. Зубівщина Коростенського району за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
2. Надати громадянці Дикій Наталії Павлівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Ходаківській, в районі будинку №43 с. Зубівщина Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
3. Надати громадянці Каленській Ользі Федорівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Гагаріна, в районі будинку №29 с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
4. Надати громадянці Мельниченко Зої Михайлівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,6500 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Центральній с. Соболівка Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
5. Надати громадянці Ігнатчук Людмилі Миколаївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,3500 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Польовій с. Хотинівка Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
6. Надати громадянці Івчук Людмилі Володимирівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1400 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Космонавтів, в районі будинку №62 с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
7. Надати громадянці Романенко Тетяні Данилівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2500 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Новаківській, в районі будинку №61 с. Зубівщина Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
8. Надати громадянину Подолянцю Валерію Миколайовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2500 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Робітничій с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
9. Надати громадянину Ходаківському Миколі Володимировичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,6000 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Татарнівській, в районі будинку №33 с. Ходаки Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
10. Надати громадянці Шульзі Ользі Володимирівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,4500 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Затишній с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
11. Надати громадянці Полянівській Тетяні Іванівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,7500 га, для ведення особистого селянського господарства за межами с.Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
12. Надати громадянці Охмак Тетяні Валеріївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,6500 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Робітничій, в районі будинку №4 с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
13. Надати громадянці Савицькій Наталі Миколаївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,4000 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Древлянській, в районі будинку №24 с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
14. Надати громадянці Камінській Надії Захарівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,6000 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Гагаріна с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
15. Надати громадянці Камінській Галині Михайлівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,9500 га, для ведення особистого селянського господарства по вулиці Гагаріна с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
16. Надати громадянці Камінській Анастасії Іванівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Миру с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
17. Надати громадянці Камінській Галині Михайлівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Миру с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
18. Надати громадянці Камінській Катерині Іванівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Миру с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
19. Надати громадянці Камінській Ользі Василівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Миру с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
20. Надати громадянці Шлюхарчук Вірі Михайлівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Миру с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
21. Надати громадянину Шлюхарчуку Володимиру Михайловичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Миру с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
22. Надати громадянину Камінському Івану Анатолійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Миру с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
23. Надати громадянці Шленчак Любові Олександрівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Миру с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
24. Надати громадянці Камінській Надії Захарівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Миру с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
25. В зв’язку з наявністю об’єктів нерухомого майна, відмовити в наданні дозволу громадянину Дідківському Антону Анатолійовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 1,1484 га, для ведення особистого селянського господарства за межами с. Сингаї Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
26. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року та рішення № 218 4 сесії VІІІ скликання «Про визначення переліку земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами, надання дозволу на складання проектів землеустрою», відмовити громадянину Чупахіну Василю Вікторовоичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами с. Купеч Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
27. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року та рішення № 218 4 сесії VІІІ скликання «Про визначення переліку земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами, надання дозволу на складання проектів землеустрою», відмовити громадянину Кузнєцову Олексію Володимировичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами с. Купеч Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
28. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року та рішення № 218 4 сесії VІІІ скликання «Про визначення переліку земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами, надання дозволу на складання проектів землеустрою», відмовити громадянину Венглярчику Олексію Миколайовичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами с. Купеч Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
29. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року та рішення № 218 4 сесії VІІІ скликання «Про визначення переліку земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами, надання дозволу на складання проектів землеустрою», відмовити громадянину Скляревському Іллі Васильовичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами с. Купеч Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
30. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року та рішення № 218 4 сесії VІІІ скликання «Про визначення переліку земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами, надання дозволу на складання проектів землеустрою», відмовити громадянину Скляревському Василю Володимировичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами с. Купеч Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
31. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року та рішення № 218 4 сесії VІІІ скликання «Про визначення переліку земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами, надання дозволу на складання проектів землеустрою», відмовити громадянці Скляревській Катерині Леонідівні в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами с. Купеч Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
32. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року та рішення № 218 4 сесії VІІІ скликання «Про визначення переліку земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами, надання дозволу на складання проектів землеустрою», відмовити громадянці Погорєловій Юлії Олександрівні в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами с. Купеч Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
33. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянину Антонюку Гавриїлу Євгеновичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами с. Нивки Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
34. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянину Антонюку Євгену Анатолійовичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами с. Нивки Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
35. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянину Антонюку Тимофію Євгеновичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами с. Нивки Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
36. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянці Антонюк Олександрі Семенівні в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами с. Нивки Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
37. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянці Коломієць Анастасії Андріївні в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами с. Нивки Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
38. В зв’язку з невідповідністю місця розташування, прийнятим нормативно-правовим актам, а саме: «Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Коростенської міської територіальної громади», затвердженого рішенням №321 5 сесія VІІІ скликання від 15.04.2021року, відмовити громадянину Коломійцю Владиславу Андрійовичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за межами с. Нивки Коростенського району за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
39. Для громадян зазначених в пунктах 1-24.
39. 1. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
39.2. Погоджені проєкти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження до Коростенської міської ради в термін не пізніше 2 років з дня прийняття даного рішення.
 
 
Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
 
 

Секретар міської ради                                                                                          О. Олексійчук

 
Заступник міського голови                                                                                  О.Ясинецький
 
Начальник відділу архітектури та містобудування -
головний архітектор                                                                                             С.Тумаш
 
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                 С.Любочко
 
Заступник начальника Управління земельних відносин
та комунальної власності-начальник
відділу земельних відносин                                                                               О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                О.Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                               Т.Камінська
 
Староста                                                                                                      В.Слупачик
 
Староста                                                                                                      В.Ткачук
 
Староста                                                                                                      В.Палюшкевич
 
Староста                                                                                                      Р.Сінько
 
Староста                                                                                                     В.Лангер