ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

V

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

15.04.2021

Підготував:

Управління земельних відносин та комунальної власності

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    31
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 305
Про поновлення договорів сервітутного землекористування земельних ділянок несільськогосподарського призначення

РІШЕННЯ
п’ята сесія VІІІ скликання
 
від 15.04.2021 р. № 305
 
Про поновлення договорів сервітутного землекористування земельних ділянок несільськогосподарського призначення
 
Розглянувши заяви фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб про поновлення договорів сервітутного землекористування, відповідно до статей 12, 98, 99, 100, 101 Земельного кодексу України, “Тимчасового порядку встановлення особистих строкових сервітутів під розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на земельних ділянках комунальної власності Коростенської міської ради”, затвердженого рішенням сорок восьмої сесії Коростенської міської ради VІ-го скликання від 20.10.2015 року, технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Коростеня Коростенської міської ради Житомирської області, затвердженої рішенням другої сесії VІ скликання від 09.12.2010 р. №32 «Про затвердження матеріалів коригування технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Коростеня», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури,  керуючись статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. В зв’язку з закінченням строку дії, поновити договір особистого строкового сервітуту від 03.03.2020 року земельної ділянки, яка надана фізичній особі-підприємцю Давидчук Наталці Миколаївні, в сервітутне землекористування рішенням тридцять сьомої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 27.02.2020 року №1779, цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення торгівельного павільйону) по вулиці Горького, 106-В міста Коростеня.
1.1. Встановити фізичній особі-підприємцю Давидчук Наталці Миколаївні, строк дії особистого строкового сервітуту земельної ділянки, площею 0,0060 га, цільового призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі –2 (два) роки 11(одинадцять) місяців.
1.2. Встановити фізичній особі-підприємцю Давидчук Наталці Миколаївні
 плату за користування вказаною земельною ділянкою в розмірі (12% від середньої базової вартості одного квадратного метра земель міста Коростеня із застосуванням коефіцієнта, який характеризує функціональне використання земельної ділянки, з урахуванням зонального та локального коефіцієнтів відповідно до технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Коростеня Коростенської міської ради Житомирської області): 7912,44 грн. (сім тисяч дев’ятсот дванадцять грн. 44 коп.) в рік, 659,37 грн. (шістсот п’ятдесят дев’ять грн. 37 коп.) в місяць (додаток 1).
2. В зв’язку з закінченням строку дії, поновити договір сервітутного землекористування від 11.03.2016 року, яка надана Акціонерному товариству «Державний ощадний банк України», в сервітутне землекористування рішенням третьої сесії VII скликання від 28.01.2015 року, цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ по вулиці Мельника, 14 міста Коростеня.
2.1. Встановити Акціонерному товариству «Державний ощадний банк України», строк дії договору сервітутного землекористування земельної ділянки, площею 0,0039 га, цільового призначення – для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ – 5 (п’ять) років.
2.2. Встановити Акціонерному товариству «Державний ощадний банк України», плату за користування вказаною земельною ділянкою в розмірі (12% від середньої базової вартості одного квадратного метра земель міста Коростеня із застосуванням коефіцієнта, який характеризує функціональне використання земельної ділянки, з урахуванням зонального та локального коефіцієнтів відповідно до технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Коростеня Коростенської міської ради Житомирської області):4265,24 грн. (чотири тисячі двісті шістдесят п’ять грн. 24 коп.) в рік, 355,44 грн. (триста п’ятдесят п’ять грн. 44 коп.) в місяць (додаток 2).
3. Вищезазначеним особам в місячний термін укласти договори про встановлення строкових сервітутів земельних ділянок.
4. Відділу земельних відносин Управління земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради забезпечити реєстрацію та зберігання договорів.
5. Відділу доходів фінансового управління виконавчого комітету Коростенської міської ради проконтролювати своєчасне надходження плати за використання вказаних вище земельних ділянок на рахунок місцевого бюджету.
 

 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

 
 
 
Секретар міської ради                                                                                       О. Олексійчук
Заступник міського голови                                                                     О.Ясинецький
Начальник відділу архітектури та містобудування -
головний архітектор                                                                                            С.Тумаш
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                 С.Любочко
Заступник начальника Управління земельних відносин-
начальник відділу земельних відносин                                                              О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                 О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                                Т.Камінська