ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

V

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

15.04.2021

Підготував:

Управління земельних відносин та комунальної власності

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    31
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 283
Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж орендованих земельних ділянок в натурі (на місцевості)

РІШЕННЯ

п’ята сесія VІІІ скликання

 
від 15.04.2021 р. №283
 
Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж орендованих земельних ділянок в натурі (на місцевості)
 
Розглянувши заяви громадян, клопотання юридичних осіб щодо надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж орендованих земельних ділянок в натурі (на місцевості), відповідно до статей 12, 92, 123, 125, 126 Земельного кодексу України, статті 55 Закону України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати громадянину Полохову Олександру Миколайовичу дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), в оренду, площею 0,0018 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці  В. Сосновського, 40-Б міста Коростеня (кадастровий номер: 1810700000:01:004:0010).
2. Надати громадянці Вороніній Світлані Юріївні дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), в оренду, площею 0,0238 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Шевченка, 82-А міста Коростеня (кадастровий номер: 1810700000:02:009:0023).
3. Надати Бехівському сільському споживчому товариству дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), в оренду, площею 0,2177 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Романа Козаренка, 22-Д, с. Бехи, Коростенського району (кадастровий номер: 1822380601:01:002:0008).
4. Громадянам  Полохову Олександру Миколайовичу, Вороніній Світлані Юріївні та Бехівському сільському споживчому товариству замовити в розробника документацію із землеустрою, який має право на виконання даного виду робіт, виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

 
 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 Секретар міської ради                                                                                         О. Олексійчук
 
Заступник міського голови                                                                                  О.Ясинецький
 
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                                 С.Любочко
 
Заступник начальника Управління земельних відносин-
начальник відділу земельних відносин                                                              О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                                О.Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                                       Т.Камінська