ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Чинний

Сесія:

XXI

Скликання:

VII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

05.04.2018

Підготував:

Управління економіки

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1015
Про затвердження Положення про міську комісію по упорядкуванню діяльності по збиранню, заготівлі, переробці та продажу брухту металів при виконавчому комітету Коростенської міської ради, та її оновленого складу

РІШЕННЯ
Двадцять перша сесія  VІI скликання
 
від 05.04.2018 р. № 1015
 
Про  затвердження  Положення  про міську  комісію по упорядкуванню діяльності по збиранню, заготівлі,  переробці та продажу  брухту  металів при виконавчому комітеті  Коростенської міської ради,  та її оновленого  складу
 
          У зв’язку зі зміною назви посад, місця роботи та вибуттям окремих членів міської комісії з упорядкування діяльності  по збиранню, заготівлі, переробці та продажу  брухту металів, та необхідністю оновити Положення про дану комісію, у відповідності вимогам ст.13 Закону України «Про металобрухт», керуючись п.2 ч.1 ст.16 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
           ВИРІШИЛА:
  1. Затвердити Положення про міську комісію по упорядкуванню діяльності по збиранню, заготівлі, переробці та продажу брухту металів при виконавчому комітеті Коростенської міської ради (додаток 1).
  2. Затвердити оновлений склад міської комісії по упорядкуванню діяльності по збиранню, заготівлі, переробці та продажу брухту металів при виконавчому комітеті Коростенської міської ради (додаток 2).
  3.  Визначити рішення п’ятнадцятої сесії VІ скликання від 24.05.2012 р. №713 «Про затвердження Положення про міську комісію по упорядкуванню діяльності по збиранню, заготівлі,  переробці та продажу брухту  металів при виконавчому комітету Коростенської міської ради  та її оновленого  складу»,   рішення сорок п’ятої сесії VІ скликання від 27.08.2015 р. №1963 «Про затвердження оновленого складу міської комісії по упорядкуванню діяльності по збиранню, заготівлі, переробці та продажу  брухту  металів» такими, що втратили чинність.
 
 Міський голова                                                                В.Москаленко
 
Секретар міської ради                                                                                              В. Вигівський
Заступник міського голови                                                                                      О.Ясинецький
Начальник управління економіки                                                                           О.Жилін
Начальник юридичного відділу                                                                              Т.Камінська
Начальник відділу організаційного                                                                         О.Заєць
забезпечення діяльності міської ради               

Додаток 1 до рішення 21 сесії
Коростенської міської ради VІI
скликання  від 05.04.2018 р. №  1015
 
ПОЛОЖЕННЯ
про міську комісію по упорядкуванню діяльності по збиранню, заготівлі, переробці та продажу брухту металів при виконавчому комітеті Коростенської міської ради
 
1.Загальні положення:
1.1.Міська комісія по упорядкуванню діяльності по збиранню, заготівлі, переробці та продажу брухту металів при виконавчому комітеті Коростенської міської ради (далі - Комісія), діє на  постійній основі, є дорадчим органом виконавчої влади, сприяє здійсненню державного контролю за роботою суб’єктів господарювання, які проводять операції з металобрухтом.
1.2. Комісія в своїй роботі керується Законом України «Про металобрухт», рішенням Житомирської обласної ради та розпорядженнями голови обласної ради, рішенням Коростенської міської ради та її виконавчого комітету, розпорядженням міського голови, а також цим положенням.
1.3. Склад Комісії та положення про неї затверджується рішенням Коростенської міської ради. До складу Комісії входять представники органів екологічної безпеки, санітарно-епідеміологічних служб, управлінь та відділів виконавчого комітету та інших органів (за їх згодою).
2. Сфера діяльності та обов’язки Комісії
2.1. Складає акт обстеження спеціалізованих підприємств, спеціалізованих металургійних переробних підприємств та їх приймальних пунктів на відповідність вимогам Закону України «Про металобрухт» на території міста Коростеня. Вносить пропозиції, щодо доцільності роботи пунктів, які здійснюють  господарську діяльність з металобрухтом.
2.2. Здійснює контроль за додержанням спеціалізованими підприємствами, спеціалізованими металургійними переробними підприємствами  та їх приймальними пунктами, щодо дотримання ними умов та правил здійснення операцій з металобрухтом.
2.3. Виявляє порушення вимог Закону України «Про металобрухт» спеціалізованими підприємствами або спеціалізованими металургійними переробними підприємствами  та їх приймальними пунктами на території міста Коростеня. В разі виявлення порушень вимог законодавства  повідомляють про це центральному органу  виконавчої влади, що реалізує державну промислову політику та Коростенський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області, для вжиття ними відповідних заходів.
2.4. Готує інформацію  про стан справ  по місту в сфері здійснення господарської діяльності по збиранню, заготівлі, переробці та продажу брухту металів. На громадських засадах  залучає до своєї роботи досвідчених фахівців відповідних установ, підприємств та організацій.
2.5. Розглядає листи підприємств, установ та організацій, скарги та заяви громадян щодо господарської діяльності по  збиранню, заготівлі, переробці та продажу брухту металів.
2.6. Інформує населення через засоби масової інформації та офіційний веб-сайт Коростенської міської ради про роботу Комісії, про суб’єктів господарювання, які здійснюють операції з металобрухтом на території         м. Коростень.
2.7. До складу Комісії входять: голова міської комісії – депутат міської ради,  заступник голови міської комісії, секретар та члени міської комісії.
2.8. Голова Комісії або його заступник,  за необхідністю ініціює проведення засідання  Комісії. Секретар Комісії повідомляє членів комісії про час, дату і місце засідання комісії.
2.9. Засідання Комісії проводяться за потреби при надходженні звернення про видачу акту обстеження спеціалізованих підприємств, спеціалізованих металургійних переробних підприємств та їх приймальних пунктів на відповідність вимогам Закону України «Про металобрухт».
2.10. Засідання Комісії вважається правочинним, якщо на ньому  присутні  не менше ніж половина  її складу. Всі рішення приймаються більшістю голосів учасників засідання. У разі рівного розподілу голосів  вирішальним є голос голови комісії. З  метою підготовки питань для розгляду на засіданнях і проектів рішень комісія може створювати тимчасові робочі групи.
 
 
 
Секретар міської ради                                                                 В.Вигівський
 
 
 
Додаток 2 до рішення 21 сесії Коростенської міської ради VІI
скликання  від 05.04.2018 р. №1015
 
Склад  міської  комісії по  упорядкуванню діяльності по збиранню, заготівлі, переробці та продажу брухту металів.
Стужук 
Володимир Миколайович
Депутат міської ради, голова комісії
 
Жилін
Олексій Васильович
Начальник управління економіки виконавчого комітету Коростенської міської ради, заступник голови комісії
Михайлова
Наталія Василівна
Головний спеціаліст відділу місцевого економічного розвитку, секретар комісії
Члени комісії:
Попов
Олег Петрович
Головний спеціаліст відділу регулювання  природокористування управління  екології та природних ресурсів  Житомирської обласної державної адміністрації  (за згодою)
Ефимович
Андрій Петрович
Головний спеціаліст по  охорони праці відділу з питань праці  управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Коростенської міської ради
Мовчанок
Володимир Михайлович
Головний спеціаліст по захисту прав споживачів відділу регулювання торгівлі та побутового обслуговування управління економіки виконавчого комітету Коростенської міської ради
Войтюк
Руслан Леонідович
Головний спеціаліст – юрисконсульт юридичного відділу виконавчого комітету Коростенської міської ради
Каленюк
Сергій Олександрович
 
Заступник начальника міськрайоного відділу управління ДСНС України у Житомирській області. Підполковник служби цивільного захисту (за згодою)
Лебеденко
Надія Дмитрівна
Завідуюча санітарно-гігієнічною лабораторією Коростенського МРВ ДУ ЖОЛЦ МОЗ України
Рускевич
Віра Миколаївна
Лікар з радіаційної гігієни  Коростенського лінійного лабораторного  відділу Жмеринського відокремленого підрозділу державної установи («Лабораторний центр на залізничному транспорті» МОЗУ України) (за згодою)
Васьківська Наталія Андріївна Начальник Коростенського районного управління Головного управління   Держпродспоживслужби у Житомирській області (за згодою)
Чернишенко
Валерій Іванович
Головний спеціаліст відділу з питань  цивільного захисту виконавчого комітету Коростенської міської ради
Куприненко
Наталія Миколаївна
Головний державний інспектор управління Держпраці у Житомирській області
 (за згодою)
 
 
Секретар міської ради                                                                 В.Вигівський