ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

II

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

24.12.2020

Підготував:

Відділ архітектури, містобудування

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 52
Про надання дозволу на розробку детальних планів території

РІШЕННЯ
друга сесія VІІІ скликання
 

від  24.12.2020 р. № 52
 
Про надання дозволу на розробку
детальних планів території
 
Розглянувши заяви громадян та листи юридичних осіб щодо надання дозволу на розробку детальних планів території, відповідно до ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.ст.12, 20 Земельного кодексу України, Наказу Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України №290 від 16.11.2011р. «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», керуючись  ст.25, п. 42 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
                  
           1. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території з метою облаштування  внутрішньоквартального  проїзду до житлових будинків садибної забудови по вулиці І. Оснадчука в районі будинку №12.
           1.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.
           1.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою  власника нерухомого майна по вулиці І. Оснадчука в районі будинку №12, Якухно Таїсією Вікторівною.
           2. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території  товариства колективного саду «Залізничник-2», з метою зміни  цільового призначення земельної  ділянки із «для індивідуального садівництва» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».
 
           2.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.
           2.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника нерухомого майна в товаристві колективного саду «Залізничник-2», громадянином Жукевичем Русланом Павловичем.
           3. Надати дозвіл виконавчому комітету Коростенської міської ради, як замовнику на розробку детального плану території  по вулиці Черемушки, в районі будинку № 12, з метою зміни цільового призначення земельних ділянок, для уточнення містобудівних умов та обмежень із «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» на «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі».
           3.1. Виконавчому комітету Коростенської міської ради визначити розробника детального плану території у необхідних для цього межах та укласти трьохсторонній договір на розробку містобудівної документації.
           3.2. Фінансування робіт із розроблення детального плану території проводиться за згодою власника нерухомого майна по вулиці Черемушки,12, громадянкою Пантус Лесею Володимирівною.
 
 
Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
Секретар міської ради                                                                   О.Олексійчук              
Перший заступник міського голови                                            В. Вигівський
Заступник міського голови                                                           О. Ясинецький
Начальник відділу
архітектури та містобудування                                                              С. Тумаш
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                         О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                  Т. Камінська

 
 
 
 
.