ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

II

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

24.12.2020

Підготував:

Фінансове управління

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 30
Про умови оплати праці міського голови на 2021 рік

РІШЕННЯ
друга сесія VIII скликання

 
 
від  24.12.2020р.    №   30                                                             
 
 Про умови оплати праці міського голови на 2021 рік
 
       На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 р. № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (в редакції  постанови Кабінету Міністрів України від 03.06.2020р. № 441 «Про внесення змін у додатки до постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 р. № 268»), розпорядження голови Житомирської обласної державної адміністрації від 02.12.2020р. № 661 «Про віднесення міст області до груп за оплатою праці» та у відповідності до рішення міської ради від 17.12.2015 р. № 13 «Про затвердження Регламенту роботи Коростенської міської ради VII скликання» зі змінами, керуючись статтею 25, пунктом 5 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань бюджету, економіки та комунальної власності, міська рада
    
         ВИРІШИЛА:
 
         1. Установити, надавати та виплачувати міському голові:
 
      1.1. Посадовий оклад, надбавку за 5 ранг посадової особи місцевого самоврядування, розмір щомісячної надбавки за вислугу років, у відсотках до посадового окладу з урахуванням доплати за ранг, згідно з додатками 50, 57 постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (в редакції  постанови Кабінету Міністрів України від 03.06.2020р. № 441).
      1.2. Надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи щомісячно у розмірі 40 % до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років.
             Надбавку за ступінь секретності в разі наявності допуску до державної таємниці в розмірі залежно від рівня допуску.
      1.3. Поточне преміювання міського голови проводити щомісячно в розмірі середнього відсотка премії, встановленого розпорядженням міського голови секретарю міської ради, першому заступнику міського голови, заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючому справами виконкому до місячної зарплати з урахуванням посадового окладу, надбавок за ранг, вислугу років, за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи , інших надбавок і доплат.
      1.4. Допомогу на оздоровлення раз на рік, при наданні щорічної відпустки, у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати та матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань раз на рік, у розмірі посадового окладу.
      1.5. Премію до Дня місцевого самоврядування у розмірі посадового окладу, до державних, професійних свят та ювілейних дат у розмірі 50 відсотків посадового окладу. 
     1.6. Виплати передбаченні пунктами 1.3-1.5 цього рішення здійснюються згідно Положення про преміювання працівників виконавчого комітету міської ради та розпорядження міського голови.
        2. Надати право міському голові проводити оплату праці працівників виконавчих органів міської ради відповідно до  чинних нормативно-правових актів у межах фонду оплати праці, затвердженого міською радою.
        3. Умови оплати праці затверджені цим рішенням застосовуються з 1 січня 2021 року.
        4. Рішення міської ради від 20.12.2019р. № 1708 «Про умови оплати праці міського голови на 2020 рік» із змінами від 27.08.2020р. № 1888 вважати такими, що втратили чинність.
        5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, економіки та комунальної власності.

 
 
Міський голова                                                Володимир МОСКАЛЕНКО
 
  
Секретар міської ради                                                            О.Олексійчук
Заступник міського голови                                                     О.Ясинецький
В.о. начальника фінансового управління                              О.Мельниченко                                   
Начальник юридичного відділу                                             Т.Камінська
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                   О.Заєць