ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

II

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

24.12.2020

Підготував:

Відділ комунальної власності управління земельних відносин та комунальної власності

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 84
Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва, з подальшою передачею у власність

РІШЕННЯ
друга сесія VІІІ скликання

 
від 24.12.2020 р. №84
 
Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва, з подальшою передачею у власність
 

Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів з подальшою передачею у власність, відповідно до ст. 12, 116, п.7 ст. 118, 121 Земельного кодексу України, «Плану зонування територій міста Коростеня», затвердженого рішенням сімнадцятої сесії Коростенської міської ради VІІ скликання від 19.07.2019 року, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати громадянину Приходьку Віктору Сергійовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Сосновського, в районі будинку № 18 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
2. Надати громадянину Свінтаку Артему Володимировичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Залізничному, в районі будинку № 40 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
3. Надати громадянину Барановському Ігорю Васильовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці         І.Оснадчука, в районі будинку № 31-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
4. Надати громадянці Марченко Тетяні Олександрівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Пролісковій, в районі будинку № 21 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
5. Надати громадянину Боровику Валерію Тадеушевичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею  0,0600 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по провулку Павла Чубинського, 8 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
6. Надати громадянці Рибак Людмилі Анатоліївні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0400 га, для індивідуального садівництва в Товаристві колективного саду «Залізничник-2» Коростенського відділу Південно-Західної залізниці, земельна ділянка № 46 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
7. Надати громадянину Рибаку Сергію Володимировичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0400 га, для індивідуального садівництва в Товаристві колективного саду «Залізничник-2» Коростенського відділу Південно-Західної залізниці, земельна ділянка № 58 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
8. Надати громадянці Крамар Оксані Василівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0700 га, для індивідуального садівництва по вулиці І. Кузьмінського, в районі будинку № 43 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
9. Надати громадянці Грибовській Марині Петрівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Вишневій, в районі будинку № 12 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
10. Надати громадянці Білошицькій Ользі Вікторівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0600 га, для індивідуального садівництва в Товаристві колективного саду «Залізничник-2» Коростенського відділу Південно-Західної залізниці, земельна ділянка № 15 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
11. Надати громадянину Жигадлу Валентину Філіповичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0400 га, для індивідуального садівництва по вулиці Василя Стуса, в районі будинку № 15 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
12. Надати громадянці Красіковій Ларисі Антонівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0664 га, для індивідуального садівництва в садівницькому товаристві «Будівельник» за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
13. Надати громадянину Семенку Олексію Олександровичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0400 га, для індивідуального садівництва в Товаристві колективного саду «Залізничник-2» Коростенського відділу Південно-Західної залізниці, земельна ділянка № 33 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
14. Надати громадянину Савчуку Івану Васильовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0800 га, для індивідуального садівництва в Товаристві колективного саду «Залізничник-2» Коростенського відділу Південно-Західної залізниці, земельна ділянка № 97 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
15. Надати громадянці Шевчук Надії Іванівні дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0028 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Гастелло, 5, під гаражем №11 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
16. Надати громадянину Романюку Миколі Вікторовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Грушевського, в районі будинку №108-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
17. Надати громадянину Якимчику Сергію Петровичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0025 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці В. Сосновського, в районі будинку № 62 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність.
18. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Михальчук Валентині Петрівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Горького, в районі будинку № 29-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
19. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Захарчуку Івану Петровичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0100 га, для будівництва індивідуальних гаражів по провулку Сосновського, в районі будинку № 42 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
20. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Оксенюк Тетяні Степанівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0550 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Шолом -Алейхема, в районі будинку № 21-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 21. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Тюріній Ользі Тимофіївні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва по вулиці Шатрищанській, в районі будинку № 19 міста Коростеня за рахунок земель рекреаційного призначення Коростенської міської ради.
22. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Козловському Володимиру Івановичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0050 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці В. Сосновського, в районі будинку № 25-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
23. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Кравчуку Костянтину Вікторовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0040 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці В.Сосновського, в районі будинку № 62-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
24. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Васяновичу Миколі Олександровичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0036 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Маяковського, в районі будинку №12 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
25. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Клименку Сергію Миколайовичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Шевченка, в районі будинку № 72 міста Коростеня за рахунок земель транспорту Коростенської міської ради.
26. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Якимчику Сергію Петрович на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці В. Сосновського, в районі будинку № 62 міста Коростеня за рахунок земель промисловості Коростенської міської ради.
27. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Мазуніній Світлані Юріївні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0024 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Шевченка, в районі будинку № 84 міста Коростеня за рахунок земель промисловості Коростенської міської ради.
28. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянину Прибудьку Володимиру Миколайовичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по провулку Сосновського, в районі будинку № 42 міста Коростеня за рахунок земель промисловості Коростенської міської ради.
29. В зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня, відмовити в наданні дозволу громадянці Пашинській Ірині Петрівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва по вулиці Сергія Кемського, 150 міста Коростеня за рахунок земель промисловості Коростенської міської ради.
30. Для громадян зазначених в пунктах 1-17.
30. 1. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
30. 2. Погоджені проєкти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження до Коростенської міської ради в термін не пізніше 2 років з дня прийняття даного рішення.    
 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

Секретар міської ради                                                                               О. Олексійчук

Заступник міського голови                                                                       О.Ясинецький
Начальник відділу архітектури, містобудування -
головний архітектор                                                                                  С.Тумаш
Начальник відділу комунальної
власності управління економіки                                                              С.Любочко
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                      Т.Камінська