ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XL

Скликання:

VII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.08.2020

Підготував:

Відділ комунальної власності управління земельних відносин та комунальної власності

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1952
Про поновлення договору сервітутного землекористування земельної ділянки несільськогосподарського призначення

РІШЕННЯ
сорокова  сесія VІІ скликання
 

від 27.08.2020 р. №1952
 
Про поновлення договорів сервітутного землекористування земельних ділянок несільськогосподарського призначення
 
Розглянувши заяви громадянина Демчука А.В. та фізичної особи- підприємця Скуратівського М. І. про поновлення договорів сервітутного землекористування земельних ділянок, відповідно до статей 12, 98, 99, 100, 101 Земельного кодексу України, “Тимчасового порядку встановлення особистих строкових сервітутів під розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на земельних ділянках комунальної власності Коростенської міської ради”, затвердженого рішенням сорок восьмої сесії Коростенської міської ради VІ-го скликання від 20.10.2015 року, керуючись статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури,  міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. В зв’язку з закінченням строку дії, поновити договір сервітутного землекористування від 12 березня 2018 року земельної ділянки, яка надана громадянину Демчуку Артему Володимировичу рішенням двадцятої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 22.02.2018 року №993 в сервітутне землекористування, цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення групи тимчасових споруд) по вулиці Героїв Чорнобиля, в районі будинку №12 міста Коростеня.
1.1. Встановити громадянину Демчуку Артему Володимировичу строк сервітутного землекористування земельної ділянки, площею 0,0060 га, цільового призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення торгівельного павільйону): 5(п’ять) років.
1.2. Встановити громадянину Демчуку Артему Володимировичу розмір орендної плати за використання вказаної земельної ділянки: 7000 (сім тисяч грн.) в рік.
2. В зв’язку з закінченням строку дії, поновити договір сервітутного землекористування від 02.09.2019 року земельної ділянки, яка надана фізичній особі-підприємцю Скуратівському Михайлу Івановичу рішенням тридцять третьої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 29.08.2019 року №1593 в сервітутне землекористування, цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення групи тимчасових споруд) по вулиці Грушевського, в районі будинку №5 міста Коростеня.
2.1. Встановити фізичній особі-підприємцю Скуратівському Михайлу Івановичу строк сервітутного землекористування земельної ділянки, площею 0,0003 га, цільового призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення тимчасової споруди): 1 (один) рік.
2.2. Встановити фізичній особі-підприємцю Скуратівському Михайлу Івановичу розмір орендної плати за використання вказаної ділянки, площею 0,0003 га, цільового призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі: 2000 (дві тисячі грн.) в рік.
3. В зв’язку з закінченням строку дії, поновити договір сервітутного землекористування від 02.09.2019 року земельної ділянки, яка надана фізичній особі-підприємцю Скуратівському Михайлу Івановичу рішенням тридцять третьої сесії VII скликання Коростенської міської ради від 29.08.2019 року №1593 в сервітутне землекористування, цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення тимчасової споруди) по вулиці Грушевського, в районі будинку №34 міста Коростеня.
3.1. Встановити фізичній особі-підприємцю Скуратівському Михайлу Івановичу строк сервітутного землекористування земельної ділянки, площею 0,0003 га, цільового призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення тимчасової споруди): 1 (один) рік.
3.2. Встановити фізичній особі-підприємцю Скуратівському Михайлу Івановичу розмір орендної плати за використання вказаної ділянки, площею 0,0003 га, цільового призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі: 2000 (дві тисячі грн.) в рік.
4. Вищезазначеним особам в місячний термін укласти договори про встановлення особистого строкового сервітуту земельної ділянки.
5. Відділу комунальної власності управління економіки виконавчого комітету Коростенської міської ради забезпечити реєстрацію та зберігання договорів.
6. Відділу доходів фінансового управління виконавчого комітету Коростенської міської ради проконтролювати своєчасне надходження плати за використання вказаних вище земельних ділянок на рахунок місцевого бюджету.
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Заступник міського голови                                                             О.Ясинецький
Начальник відділу архітектури, містобудування -
головний архітектор                                                                                  С.Тумаш
Начальник відділу комунальної
власності управління економіки                                                              С.Любочко
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                      Т.Камінська