РІШЕННЯ
 шістнадцята  сесія VІІІ скликання
 
від 04.08.2022 р. №889
 
Про надання дозволу Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на виготовлення проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вулиці Грушевського, 23 міста Коростеня у комунальну власність
 
Враховуючи подання начальника Управління земельних відносин та комунальної власності від 15.07.2022р., вих.№ 20.0.1-6/536 про надання дозволу на виготовлення проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вулиці Грушевського, 23 міста Коростеня у комунальну власність, згідно Закону України «Про землеустрій», відповідно до ст. 12,122 Земельного кодексу України, Закону України «Про Державний земельний кадастр», Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Визнати комунальною власністю Коростенської міської територіальної громади земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0600 га, що розташована по вулиці Грушевського, 23 міста Коростеня.
2. Надати Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради дозвіл на розроблення, з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою, проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0600 га, що розташована по вулиці Грушевського, 23 міста Коростеня для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (03.15) за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської територіальної громади.
3. Управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради провести аукціон із визначення суб’єкта господарювання, який має право на виконання даного виду робіт з виготовлення документації із землеустрою через  електронну торгову систему "Prozorro. Продажі".
 
 
Міський голова                                                       Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
 
Секретар міської ради                                                                                О.Олексійчук
 
Заступник міського голови                                                                        В.Корнійчук
 
Начальник Управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                          І.Каменчук
 
Заступника начальника Управління земельних
відносин та комунальної власності,
начальник відділу земельних відносин                                                    О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                                Т.Камінська