РІШЕННЯ
восьма сесія VІІІ скликання
 
від 19.08.2021 р. №458
 
Про реорганізацію  ХОДАКІВСЬКОЇ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ шляхом припиненням юридичної особи в результаті приєднання до ГРОЗИНСЬКОГО ЛІЦЕЮ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
          Відповідно до  Цивільного кодексу України, Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про Державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань,  рішення Коростенської міської ради від 10.06.2021 року №361 «Про затвердження Умов проведення конкурсу з визначення опорного закладу загальної середньої освіти»,  протоколу засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на визначення опорного закладу загальної середньої освіти Коростенської міської територіальної громади від 23.06.2021 року №1 з обрання переможцем конкурсу на визначення опорного закладу загальної середньої освіти Грозинську гімназію, з метою економічної ефективності функціонування закладів загальної середньої освіти, раціонального використання фінансових та матеріальних ресурсів,  приведення освітньої мережі Коростенської міської територіальної громади у відповідність до вимог законодавства та потреб населення Коростенської міської територіальної громади, рекомендації постійної комісії міської ради з питань гуманітарної політики, засобів масової інформації, керуючись ст.25, п.30 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1.Реорганізувати ХОДАКІВСЬКУ ПОЧАТКОВУ ШКОЛУ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 22057035), юридична адреса: 11540, Житомирська область, с.Ходаки, вул.Центральна,29 шляхом припинення юридичної особи в результаті приєднання до ГРОЗИНСЬКОГО  ЛІЦЕЮ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 22056254) місцезнаходження: 11542, Житомирська область, с. Грозине, вул.Центральна, 21).
2.Затвердити комісію з реорганізації ХОДАКІВСЬКОЇ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ шляхом приєднання до  ГРОЗИНСЬКОГО  ЛІЦЕЮ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ у складі, згідно з додатком (додається).
5. Комісії  з реорганізації:
5.1. Голові комісії з реорганізації повідомити  державного реєстратора про припинення юридичної особи у зв’язку з реорганізацією в порядку, передбаченому чинним законодавством України.
5.2. Подати власнику на затвердження  передавальний акт.
5.3. Протягом двох місяців з дати оприлюднення рішення про реорганізацію ХОДАКІВСЬКОЇ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ здійснити дії, пов'язані з реорганізацією юридичної особи відповідно до вимог законодавства України.
6. Встановити, що вимоги кредиторів приймаються протягом двох місяців з дати офіційного оприлюднення повідомлення про рішення щодо реорганізації юридичної особи та внесення запису про реорганізацію ХОДАКІВСЬКОЇ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.
7.Директору ХОДАКІВСЬКОЇ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ  попередити працівників про реорганізацію закладу з дотриманням вимог чинного законодавства України про працю, забезпечивши в процесі здійснення реорганізації працевлаштування працівників та в разі необхідності відповідно до статті 32 КЗпП України попередити про зміну істотних умов праці.
8. Місцезнаходження комісії з реорганізації ХОДАКІВСЬКОЇ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ шляхом  припинення  юридичної особи в результаті приєднання до ГРОЗИНСЬКОГО ЛІЦЕЮ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ  РАДИ: 11500, Житомирська обл., м.Коростень, вул.Грушевського,66.
9. Уповноважити голову комісії з реорганізації подати документи державному реєстратору на внесення рішення щодо припинення  ХОДАКІВСЬКОЇ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ в результаті реорганізації у відповідності до вимог чинного законодавства України.
10. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Синицького О.П..
 
 
Міський голова                                                     Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
Секретар міської ради                                                                   О. Олексійчук
 
Заступник міського голови                                                           О. Синицький
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                           О. Заєць
Виконуюча обов’язки
начальника відділу освіти                                                            І. Кагукіна
Начальник юридичного відділу                                                   Т. Камінська
Начальник відділу державної реєстрації                                     Т. Рибачук
 
                                                                  Додаток  до рішення восьмої сесії
                                                                 VIII скликання Коростенської міської ради
                                                                від 19.08.2021 року №458
 
 
 
Склад комісії з реорганізації юридичної особи - ХОДАКІВСЬКОЇ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
Голова комісії: Шиян Віктор Михайлович, 02.04.1963 р.н., головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради, паспорт {{ВМ №651884 від 16.12.1998 року}}, місце реєстрації та проживання: 11500, Житомирська обл., м.Коростень, вул.Селезньова,{{168}}, ідентифікаційний код {{№2310211391}}.
 
Члени комісії:
- Пайцун Тетяна Василівна, 29.09.1981 р.н., головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради, ідентифікаційний код {{№2985721604}].
- Музиченко Галина Іванівна, 12.01.1956 р.н., бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради, ідентифікаційний код {{№2046512589}}.
 
 
 
 
Секретар міської ради                          Олександр ОЛЕКСІЙЧУК