РІШЕННЯ
четверта сесія VІІІ скликання
 

від 25.02.2021 р. № 208
 
Про внесення змін до рішень Коростенської міської ради
 
          Розглянувши заяви громадян в частині внесення змін до пунктів рішень сесій Коростенської міської ради, згідно ст. 19 Закону України «Про землеустрій», відповідно до статті 12 Земельного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни до пункту 23 рішення сорокової сесії VII скликання Коростенської міської ради від 27.08.2020 року №1926 «Про розгляд заяв громадян (учасників АТО/ООС) про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, з подальшою передачею у власність» в зв’язку з уточненням адреси земельної ділянки та викласти його в наступній редакції: 
«23. Надати громадянину Лосю Вадиму Петровичу дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по 1 провулку Княжому, 12 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради з подальшою передачею у власність».
2. Внести зміни до пункту 2 рішення сорокової сесії VII скликання Коростенської міської ради від 27.08.2020 року №1943 «Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди» в зв’язку з уточненням адреси земельної ділянки та викласти його в наступній редакції: 
«2. Надати Приватному акціонерному товариству «Укртелеком» дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, орієнтовною площею 0,5000 га, для розміщення та експлуатації об’єктів та споруд телекомунікацій по вулиці Грушевського, 165-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради».
3. Внести зміни до пункту 1 Додатку 2 рішення другої сесії VIII скликання Коростенської міської ради від 24.12.2020 року №83 «Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність громадянам» в зв’язку з уточненням та викласти його в наступній редакції:                                                                                                         
 
Додаток 2
до рішення 2 сесії Коростенської міської ради
 VІІІ скликання від 24.12.2020 року №83
 

Список
громадян, яким безкоштовно передаються у спільну часткову власність
земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель в споруд (присадибна ділянка)
 

Прізвище, ім’я, по батькові      

Адреса ділянки

Площа, га

Кадастровий номер

 Частка

1

Бондарчук Алла Михайлівна
Зосимчук Іван Григорович
Бондарчук Олександр Миколайович

 вул. 
 Коцюбинського, 
 41

0,0941

1810700000:
02:003:0884

1/2
 
1/6
 
1/3

     
 
Міський голова                                                        Володимир МОСКАЛЕНКО

 

Секретар міської ради                                                                               О. Олексійчук

 
Заступник міського голови                                                             О.Ясинецький
 
Начальник відділу комунальної
власності управління економіки                                                              С.Любочко
 
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                      Т.Камінська