ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Якубовський Л.П.-заступник міського голови

Підготував:

Управління житлово-комунального господарства

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

19.11.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 59-35
Про надання дозволу Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету Коростенської міської ради, як головному розпоряднику коштів місцевого бюджету на укладання договору на виконання робіт по об’єкту: «Капітальний ремонт дитячого спортивного майданчика в районі житлового будинку по вул. Сосновського, 52Б в м. Коростені»

РІШЕННЯ
тридцять п’ята  сесія VІІ скликання
від  28.11.2019р. №______
 
Про надання дозволу Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету Коростенської міської ради, як головному розпоряднику коштів місцевого бюджету на укладання договору на виконання робіт по об’єкту: «Капітальний ремонт дитячого спортивного майданчика в районі житлового  будинку по вул. Сосновського, 52Б в м. Коростені»
 
Для своєчасного і повного освоєння коштів субвенції з державного, обласного бюджетів місцевим бюджетам та коштів місцевого бюджету, керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати дозвіл до 31.12.2019 року Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету Коростенської міської ради, як головному розпоряднику коштів місцевого бюджету, укласти прямий договір з підрядником на виконання робіт щодо освоєння коштів субвенції з державного, обласного бюджетів місцевим бюджетам та коштів місцевого бюджету на виконання робіт по об’єкту: «Капітальний ремонт дитячого спортивного майданчика в районі житлового  будинку по вул. Сосновського, 52Б в м. Коростені», на які не поширюється норма Закону України «Про публічні закупівлі» №222-VIII від 25.12.2015 р., без застосування «Порядку здійснення допорогових закупівель в місті Коростені», затвердженого рішенням 13 сесії Коростенської міської ради VII скликання №147 від 05.04.2017 р. зі змінами, за погодженням з постійною комісією міської ради з питань бюджету, економіки та комунальної власності.
2. Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету Коростенської міської ради забезпечити цільове та своєчасне використання коштів.
 
Міський голова                                                                   В.Москаленко
Секретар міської ради                                                                   В.Вигівський             
Заступник міського голови                                                          О. Ясинецький
Заступник міського голови –
начальник фінансового управління                                            Л. Щербанюк
Начальник управління ЖКГ                                                        В. Мартинюк
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                         О. Заєць
Начальник юридичного відділу                                                   Т. Камінська

ДОДАТКИ

1 Пояснювальна записка.pdf Переглянути