ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Мельниченко О.П.-заступник начальника відділу архітектури, містобудування та земельних ресурсів

Підготував:

Відділ архітектури, містобудування

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

01.11.2018

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 23-26
Про надання громадянам дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва

РІШЕННЯ
двадцять шоста сесія VIІ скликання
                                                                                                        

від 29.11.2018 р.  № _____
 
 Про надання громадянам дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва
 

Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів, відповідно до статей 12, 118, 121 Земельного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати громадянину Петренку Миколі Павловичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Василя Стуса 93-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
2. Надати громадянці Мидловець Людмилі Борисівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0176 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці 8 Березня, 6-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
3. Надати громадянину Родіну Андрію Борисовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по 1 провулку Благодатному, 12 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
 
4. Надати громадянці Никончук Дар'ї Романівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Південній, 93-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
5. Надати громадянці Тимошенко Віті Михайлівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0600 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці 1 Травня, 35-Г міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
6. Надати громадянину Поліщуку Сергію Олександровичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Гастелло, 40/2 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
7. Надати громадянину Кашпуренку Іллі Андрійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Василя Стуса, 97-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
8. Надати громадянці Юрківській Світлані Петрівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по провулку Залізничному, 46 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
9. Надати громадянину Юрківському Миколі Володимировичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по провулку Залізничному, 44 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
10. Надати громадянину Лапину Віктору Миколайовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по 1 провулку Благодатному, 9 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
11. Надати громадянину Грищенку Валерію Михайловичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Благодатній, 15 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
12. Надати громадянину Яндюку Михайлу Павловичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Василя Стуса, 119 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
13. Надати громадянину Юшкевичу Владиславу Валерійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по 1 провулку Благодатному, 32 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
14. Надати громадянину Соловйову Олексію Анатолійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по 1 провулку Княжому, 3 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
15. Надати громадянину Гуніну Валерію Єлісеєвичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва по вулиці Козака, в районі житлового будинку №28-А міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
16. Надати громадянину Шуму Миколі Миколайовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0670 га для індивідуального садівництва по вулиці Козака, в районі житлового будинку №45 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
17. Надати громадянці Гайворонській Лідії Володимирівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0340 га для індивідуального садівництва в обслуговуючому кооперативі садового товариства «Ветеран», ділянка №8  міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
18. Надати громадянину Губаренку Руслану Васильовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0035 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Грушевського, 20-А, під гаражем №1 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
19. Надати громадянину Міськову Віталію Вікторовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0030 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Шолом-Алейхема, 115-В міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
20. Надати громадянину Сергієнку Ігорю Анатолійовичу дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0031 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Героїв Небесної Сотні, 5-Н міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
21. Надати громадянці Гаврилюк Ганні Гордіївні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0028 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Героїв Небесної Сотні, 32-Б, під гаражем №18 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
22. Надати громадянці Клименко Тетяні Павлівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0030 га для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Гастелло, 7, під гаражем №6 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
23. Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
24. Погоджені проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження  до Коростенської міської ради.
25. Строк дії даного рішення становить 1 (один) рік з моменту прийняття.
 
Міський голова                                                            В. Москаленко
 

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

Начальник відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                   С.Тумаш
Заступник начальника відділу архітектури,
містобудування та земельних ресурсів                                                    О.Мельниченко
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
Начальник юридичного відділу                                                                Т.Камінська

ДОДАТКИ

1 3 Пояснювальна рішення Дозвіл на проекти у власність.pdf Переглянути