ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Каменчук І.О. -начальник управління земельних відносин та комунальної власності

Підготував:

Управління праці та соціального захисту населення

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

27.03.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 36-32
Про визнання пунктів додатків до рішень Коростенської міської ради такими, що втратили чинність

РІШЕННЯ
тридцять друга сесія VІІІ скликання
 
від 11.04.2024 р. №______
 
Про визнання пунктів додатків до рішень Коростенської міської ради такими, що втратили чинність
 
Розглянувши заяви громадян Овсійчука В.В., Сукач С.І., Оснадчук О.В., Войтенко Т.Ф., Ходаківського В.О. та Рудніченко Л.М., Ткаченко А.Ю., Васьківського П.Т., Рафальської С.В., Ткачук О.М., Васькевич С.М., відповідно до статті 12 Земельного кодексу України, Закону України від 24.03.2022 р. №2145-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, керуючись статтею 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:

1. Визнати пункти 14, 15, 16, 19, 23, 25 додатку 1 та пункт 9 додатку 2 до рішення тринадцятої сесії Коростенської міської ради VІІІ скликання від 24.02.2022 р. №816 «Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок у власність громадянам у межах Коростенської міської територіальної громади» такими, що втратили чинність, в зв’язку з введенням мораторію на безоплатну передачу земель комунальної власності у приватну власність, надання дозволів на розроблення документації із землеустрою з метою такої безоплатної передачі, розроблення такої документації.
2. Визнати пункт 3 додатку 2 до рішення двадцять другої сесії  Коростенської міської ради VІІ скликання від 24.05.2018 р. №1089 «Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність громадянам» таким, що втратив чинність, в зв’язку зі смертю громадянина Ходаківського Миколи Олександровича, який не зареєстрував право власності на земельну ділянку в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
3. Визнати пункт 16 додатку 1 до рішення тринадцять першої сесії Коростенської міської ради VІІІ скликання від 22.02.2024 р. №1664 «Про виділення земельних часток (паїв) власникам (спадкоємцям) сертифікатів на право на земельну частку (пай) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» таким, що втратив чинність, в зв’язку з прийняттям п’ятдесят першою сесією Каленської сільської ради Коростенського району Житомирської області VІІ скликання рішення від 04.08.2020 р. №226.
4. Визнати пункт 10 додатку 1 до рішення п’ятої сесії Коростенської міської ради VІІІ скликання від 15.04.2021 року №274 «Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок у власність громадянам у межах міста Коростеня», таким, що втратив чинність, в зв’язку зі смертю громадянки Салей Катерини Василівни, яка не зареєструвала право власності на земельну ділянку в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
 
Міський голова                                                    Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
Секретар міської ради                                                                                О. Олексійчук
 
 
Заступник міського голови                                                                        В. Корнійчук
 
Начальник управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                           І. Каменчук
 
Заступника начальника управління земельних
відносин та комунальної власності,
начальник відділу земельних відносин                                                    О. Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                       О. Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                                 Т. Камінська

ДОДАТКИ

1 1 Втарата чинності пунктів додатків.pdf Переглянути