ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 33-34

РІШЕННЯ
тридцять четверта сесія VІІІ скликання
 
від 04.07.2024 р. №______
 
Про надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо зміни цільового
призначення земельних ділянок
на території Коростенської міської територіальної громади
 
    Розглянувши заяву ТОВ «АРМ-ЕЛЕКТРО» про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, у зв’язку із продажем об'єкту нежитлового приміщення комунальної власності Коростенської міської територіальної громади, розглянувши подання начальника управління земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради від 13.06.2024 р. № 20.0.1-6/484 та заяву громадянина Павлюка П. В. №3389/15-08 від 01.06.2024 р. про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки та відповідно до Закону України «Про Державний земельний кадастр», статей 12, 20, 126 Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «АРМ-ЕЛЕКТРО», код ЄДРПОУ 34736163, на розроблення проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» на «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва», яка перебуває на умовах оренди з кадастровим номер: 1822385201:11:002:0056, площею 0,8527 га, по вулиці Миру, 17 села Сингаї, Коростенського району, Житомирської області.
2. Надати дозвіл управлінню земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради на розробку проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності Коростенської міської ради з «землі запасу» на «для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови», кадастровий номер 1822380901:01:003:0102, площею 0,1800 га, по вулиці Першотравневій, 41-Б, села Васьковичі, Коростенського району, Житомирської області.
3. Надати дозвіл громадянину Павлюку Павлу Володимировичу на розробку проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності Коростенської міської ради, яка перебуває в оренді, з «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» на «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості», кадастровий номер 1810700000:01:012:0166, площею 0,2700, га по вулиці Промисловій, 4, м. Коростеня, Житомирської області.
4. Розроблені проєкти землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок подати на затвердження до Коростенської міської ради.
 
 
 
Міський голова                                                    Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
 

Секретар міської ради                                                                                       О. Олексійчук

 
 
Заступник міського голови                                                                       В. Корнійчук
 
Начальник управління земельних відносин
та комунальної власності                                                                         І. Каменчук
 
Заступник начальника управління земельних відносин
та комунальної власності-начальник
відділу земельних відносин                                                                       О. Мельниченко
 
Начальник відділу архітектури та містобудування -
головний архітектор                                                                                   С. Тумаш
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О. Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                                Т. Камінська
 
Староста Грозинського старостинського округу                                    В. Ткачук
 
Староста Васьковицького старостинського округу                                  О. Ущапівський