ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 61-33

РІШЕННЯ
Тридцять третя сесія VІІІ скликання
 

від 23.05.2024 р. № _____
 
 
Про визначення Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Коростенської міської ради розпорядником субвенції за місцевим бюджетом, кінцевим бенефіціаром та замовником
по проєкту «Реконструкція систем централізованого водопостачання та водовідведення. «Нова» фільтрувальна станція, м. Коростень. Хлораторна станція м. Коростень Житомирської області»
 
 
Відповідно до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проектів у рамках Програми з відновлення України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від   15.12.2021 р. № 1324, та з метою реалізації проєктів у рамках Програми з відновлення України, що фінансуються відповідно до Фінансової угоди «Програма з відновлення України» між Україною та Європейським інвестиційним банком, ратифікованої Законом України від 14.07.2021 № 1645-IX, керуючись ст. 25, п. 31 ст. 26, п. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Коростенська міська рада
         
ВИРІШИЛА:
 
1. Визначити Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Коростенської міської ради розпорядником  субвенції за місцевим бюджетом, кінцевим бенефіціаром та замовником в рамках Програми з відновлення України між місцевими бюджетами з правом вчинення необхідних правочинів по проєкту: 
        - «Реконструкція систем централізованого водопостачання та водовідведення. «Нова» фільтрувальна станція, м. Коростень. Хлораторна станція м. Коростень Житомирської області».
 
 
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Вигівського В.В. та постійну комісію міської ради з питань бюджету, економіки та комунальної власності.
 
 
Міський голова                                                       Володимир МОСКАЛЕНКО
 
 
Секретар міської ради                                                                            О. Олексійчук
 
Перший заступник міського голови                                                     В. Вигівський
 
Начальник управління ЖКГ                                                                  В. Мартинюк
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                  О. Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                            Т. Камінська