ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXXVI

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

20.12.2019

Підготував:

Відділ комунальної власності управління земельних відносин та комунальної власності

Галузь:

Земельні ресурси

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1727
Про розгляд заяв щодо надання громадянам дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва

РІШЕННЯ
тридцять шоста сесія VІІ скликання

 
від 20.12.2019 р. №1727
 
Про розгляд заяв щодо надання громадянам дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, будівництва індивідуальних гаражів, індивідуального садівництва
 
Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення та передачу земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів, відповідно до статей 12, 116, п.7 ст. 118, 121 Земельного кодексу України, «Плану зонування територій міста Коростеня», затвердженого рішенням сімнадцятої сесії Коростенської міської ради VІІ скликання від 19.07.2019 року,  керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Надати громадянину Ясинецькому Олександру Анатолійовичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Грушевського, в районі будинку №139-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
2. Надати громадянці Рафальській Євгенії Миколаївні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0800 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Грушевського, в районі будинку №139-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
3. Надати громадянину Білоусу Сергію Миколайовичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Т. Кралі, 68-Г міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
4. Надати громадянці Корнієнко Ганні Петрівні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Пацаєва, в районі будинку №12-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
5. Надати громадянці Кубрак Яні Сергіївні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Героїв Крут, 2-Б міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
6. Надати громадянину Губичу Сергію Миколайовичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0600 га, для індивідуального садівництва по вулиці Чолівській, в районі будинку №8 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
7. Надати громадянці Школьнік Світлані Василівні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0650 га для індивідуального садівництва в садовому товаристві ім. Г.Ф. Наценко, земельна ділянка № 31 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
8. Надати громадянці Бацан Світлані Володимирівні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0350 га для індивідуального садівництва по вулиці 1 Травня, в районі будинку № 53 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
9. Надати громадянці Марініній Любові Степанівні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва  по вулиці Добровольського, в районі будинку №18 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
10. Надати громадянину Тарасенку Василю Петровичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0520 га для індивідуального садівництва  по вулиці Ковельській, в районі будинку №36 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
11. Надати громадянці Меленівській Надії Миколаївні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0520 га для індивідуального садівництва  по вулиці Ковельській, в районі будинку №36 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
12. Надати громадянці Сороці Марії Федорівні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва  по вулиці Чолівській, в районі будинку №3 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
13. Надати громадянці Меняйло Валентині Миколаївні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,1200 га, для індивідуального садівництва  по вулиці Чолівській, в районі будинку № 3 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
14. Надати громадянину Вербицькому Володимиру Дмитрійовичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0815 га для індивідуального садівництва  по вулиці Сергія Кемського, в районі будинку № 190 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради.
15. Надати громадянину Сервинському Олександру Миколайовичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0036 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Героїв Небесної Сотні, 3-Н міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
16. Надати громадянці Тарасовій Світлані Яківні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0025 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Грушевського, 68-К міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради.
17. Відмовити в наданні дозволу громадянці Микулі Галині Володимирівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0081 га, для індивідуального садівництва по вулиці Волонтерській, в районі будинку № 4/4 міста Коростеня за рахунок земель сільськогосподарського призначення Коростенської міської ради, в зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня.
18. Відмовити в наданні дозволу громадянці Микулі Галині Володимирівні дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0030 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Волонтерській, в районі будинку № 4/4 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради, в зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня.
19. Відмовити в наданні дозволу громадянці Ліньковій Катерині Володимирівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0096 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Маяковського, в районі будинку № 12 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради, в зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня.
20. Відмовити в наданні дозволу громадянину Вигівському Максиму Леонідовичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0050 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Василя Стуса, 3 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради, в зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня.
21. Відмовити в наданні дозволу громадянину Струпинському Сергію Миколайовичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0050 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Василя Стуса, 3-А міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради, в зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня.
22. Відмовити в наданні дозволу громадянину Мелікову Олександру В'ячеславовичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0024 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Василя Стуса, 3-В міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради, в зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня.
23. Відмовити в наданні дозволу громадянину Тичині Віталію Валерійовичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0050 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Василя Стуса, 5 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради, в зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня,
24. Відмовити в наданні дозволу громадянці Тичині Лідії Миколаївні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0050 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Василя Стуса, 3-Г міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради, в зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня,
25. Відмовити в наданні дозволу громадянину Слайчевському Максиму Олександровичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0024 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Василя Стуса, 44 міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради, в зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня,
26. Відмовити в наданні дозволу громадянину Сороці Денису Васильовичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0050 га, для будівництва індивідуальних гаражів по вулиці Василя Стуса, 3-Г міста Коростеня за рахунок земель житлової та громадської забудови Коростенської міської ради, в зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта до Плану зонування території міста Коростеня.
27. Для громадян зазначених в пунктах  1- 16:
27.1.Остаточну площу встановити геодезичним способом при складанні проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
27.2. Погоджені проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження  до Коростенської міської ради.
27.3. Строк дії даного рішення становить 1 (один) рік з моменту прийняття.
27.4. Це рішення втрачає чинність у разі, якщо при розробці проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність виникне невідповідність місця розташування об'єктів вимогам законів, прийнятих відповідно до них нормативно-правових актів, генерального плану міста та іншої містобудівної документації, схем землеустрою і техніко-економічних обґрунтувань використання та охорони земель адміністративно-територіальних утворень, проектів землеустрою щодо впорядкування території населених пунктів, затверджених у встановленому порядку.
 
Міський голова                                                                                    В. Москаленко

Секретар міської ради                                                                               В.Вигівський

 
Заступник міського голови                                                             О.Ясинецький
 
Начальник відділу архітектури, містобудування -
головний архітектор                                                                                  С.Тумаш
 
Начальник відділу комунальної
власності управління економіки                                                              С.Любочко
 
Заступник начальника відділу комунальної
власності управління економіки                                                              О.Мельниченко
 
Начальник відділу організаційного
забезпечення діяльності міської ради                                                      О.Заєць
 
Начальник юридичного відділу                                                      Т.Камінська